A James Bond fogadások ismét felrázódtak, miután az egyik potenciális sztár visszatér a csúcsra

James Bond fogadási esélyei ismét változnak a franchise egyik producerének legutóbbi kommentárja után

 

 

Úgy tűnik, hogy még mindig Tom Hardy a bukmékerek favoritja a következő James Bond szerepére, annak ellenére, hogy a két finalista sokat javult a múlt hónap óta. A US-Bookies.com fogadóiroda szerint Idris Elba 18/1-ről (5,3% ) 11/2-re (15,4%), míg Henry Cavill 16/1-ről (5,9%) 6/1-re (14,3%) emelkedett. Hardy továbbra is 3/1 (25%) a favorit.

Idris Elba és Henry Cavill már egy ideje a bukmékerek és a rajongók radarján van, de az új frissítésük egy olyan időszakban jön, amikor a Bond-készítők már vitatkoznak arról, hogy a következő szupersztárnak brit férfinak kell lennie, és bármilyen etnikai hovatartozásúnak – mondta egy amerikai bukméker szóvivője. „Változatlanul, ahogy Elba és Cavill fejlődött, Richard Madden és Tom Hopper észrevette, hogy az esélyeik a másik irányba tolódnak.”.

Richard Madden esélye a James Bond-szerep elnyerésére 6/1-ről (14,3%) 9/1-re (10%) romlott. Ezzel lemaradt Regé-Jean mögött, akinek az esélye a múlt hónap óta 8/1 (11,1%) maradt. Tom Hopper esélye szintén csökkent, 11/2-ről (15,4%) 12/1-re (7,7%).

Tom Hopper volt a következő James Bond favoritja nem is olyan régen, októberben, amikor a fogadási hullám miatt az Umbrella Academy szupersztárjának esélye emelkedett,” – mondta a US-Bookies.com szóvivője. „Úgy tűnik azonban, hogy ez az emelkedés rövid életű, mivel Hopper esélyei most Jamie Bell és James Norton mögött állnak„.

Néhány más név is bekerült a fogadási esélyek közé: Sam Heughan, Mahershala Ali és Justin Hartley. Nem mintha a bukmékerek úgy gondolnák, hogy Dwayne „The Rock” Johnson esélyei bármilyen szempontból is messze az esélyek felett vannak, hiszen még csak nem is szerepel az indexen. Johnson nemrég úgy nyilatkozott, hogy szívesen lenne a franchise tagja, hiszen nagyapja eddig egy Bond-filmben tette le a névjegyét. Mégis, még egyszer mondom, The Rock egyszerűen szívesen beszállna, ha ő maga játszhatná el a szuperhőst.

Végül is, bár a pletykák szerint már elkezdődtek az első megbeszélések a következő James Bond szereposztásáról, legkorábban 2022-ben hallhatunk valami törvényes dolgot. Barbara Broccoli producer ugyanis azt nyilatkozta, hogy 2022-ig nem osztanak meg semmilyen létfontosságú információt. Így Daniel Craignek még egy kis idő áll majd rendelkezésére, hogy élvezze a James Bond-búcsút, mielőtt a franchise újraindul, és egy másik színész veszi fel a szmokingot.

Azt hittem, hogy ennyi volt. És nagyon-nagyon örülök, hogy volt lehetőségem visszatérni és megcsinálni a Nincs időn meghalni című filmet”, mondta Craig a Graham Norton Show-ban, „mert több történetet is lezártunk. És egyszerűen a lehetőség, hogy visszajöjjünk és csináljunk egy újat, egyszerre dicsőséges volt„.

Hozzátette: „Fantasztikus volt ezeket a filmeket elkészíteni. Nagyon érzelmes. Elégedett vagyok, hogy a saját mondataimmal fejezem be. Hálás vagyok a készítőknek, hogy ezt megengedték nekem. Azonban biztos vagyok benne, hogy abba fogom hagyni. Több mint valószínű, hogy nagyon keserű leszek, amikor az új konkrét személy átveszi az irányítást.

Amíg hivatalosan nem mutatják be az alternatívát, egyelőre csak találgatni tudunk. A bukmékerek Tom Hardy felé hajlanak a szerepre, de ez nem jelenti azt, hogy ez meg is fog történni.

Forrás: us-bookies

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu