The Witcher: Blood Origin – végre láthatjuk a várva-várt előzmény-sorozat trailerét! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Witcher: Blood Origint már 2020-ban bejelentették, de a szereplőkön kívül sok részletet nem közöltek róla.

 

 

A The Witcher-sorozat – avagy magyar címén A vaják – főszerepben a Henry Cavill játszotta riviai Geralttal, nagy sikert aratott a franchise és általában a fantasy sorozatok rajongóinak körében. Ennek köszönhetően a második évad, amely tegnap óta elérhető a Netflixen, egy meglepetéssel is szolgált a saga rajongói számára. Ugyanis – spoilr alert! – a Blood Origin című előzménysorozat trailerét az évad végi stáblista alatt láthatjuk.

A Blood Origin története 1200 évvel a The Witcher eseményei előtt játszódik.

Bár ezt a spin-offot már hónapokkal ezelőtt bejelentették, eddig csak a produkcióban részt vevő színészekről értesülhettünk. Most, miután leküzdöttek néhány, a sorozat forgatását veszélyeztető problémát, úgy tűnik, hogy az előzményfilm igen vonzó formát ölt. Hiszen Geralt kalandjait a videójátékokból követő felhasználók, valamint azok, akik csatlakoztak a sorozat közösségéhez, egy olyan történetet fedezhetnek fel, amely 1200 évvel a The Witcher eseményei előtt játszódik.

Bár a Blood Originről még sok mindent nem tudni, azt már megerősítették, hogy a kontinens történelmébe vezet majd be, és a szörnyek, emberek és elfek egyesülésének történetét meséli el. Ebből az egyesülésből születik majd meg az első witcher, így számos új karakterre számíthatunk, akikre a The Witcher-játékok során, valamint Andrzej Sapkowski regényeiben is utaltak már.

A Witcher-prequel megjelenési dátumára egyelőre nem derült fény; a Blood Origin a The Witcher-sorozatban eddig csak ezzel a saját trailerrel mutatkozott be. Ami az általunk ismert „vaják” kalandjait illeti, történetének folytatását immár mi is megnézhetjük a Netflixen.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu