Keanu Reeves imádná, ha benne lehetne az MCU-ban

MOZI HÍREK – A Mátrix: Feltámadások sztárja, Keanu Reeves kifejezte rajongását az MCU iránt, és úgy gondolja, nagyon szívesen csatlakozna a Pókemberhez.

 

 

Keanu Reeves újfent jelezte, hogy egy napon igazán szívesen csatlakozna a Marvel Cinematic Universe-hez – bár még nem teljesen biztos benne, hogy hová és hogyan illeszkedne be a filmes univerzumba. Az ET Online-nak nyilatkozva az olyan ikonikus franchise-ok szeretett sztárja, mint a Mátrix és a John Wick, kifejezte, mennyire rajong a Marvel folyamatban lévő filmszériáiért, és bár fogalma sincs, hogy kit játszana, tudja, hogy a részese lehetne ennek az univerzumnak, az számára is életre szóló élmény lenne.

„Te jó ég, nem is tudom! Igazából nincs is válaszom. Annyi csodálatos film és filmkészítő és művész vesz részt ezekben a produkciókban. Jó lenne a részesének lenni…”

Keanu Reeves és a Marvel-rajongók is régóta szeretnék, ha a színész bekerülne az MCU-ba. Reeves, aki hamarosan újra eljátssza egyik leghíresebb szerepét a Mátrix: Feltámadásokban, a rajongói casting-kívánságlisták élén állt olyan Marvel-szerepekre, mint a Szellemlovas, az Ezüst Utazó vagy éppen Rozsomák. Bár ezek közül még egyik sem valósult meg, a Marvel Cinematic Universe nem mutatja a lassulás jeleit, így a színész számára számos jövőbeli lehetőség kínálkozik a szerepek sorában.

Tegyük hozzá, Reeves számára természetesen nem idegen a képregényfilmek műfaja, hiszen a DC ma már kultikus filmjében, a Constantine-ban is játszott már, mint a címszereplő természetfeletti nyomozó. Bár Reeves talán sosem vált át a Marvel oldalára, továbbra is reméli, hogy a DC-hőst visszahozhatja a mozivásznakra, és nemrég elárulta, hogy megpróbált zöld utat kapni egy folytatáshoz. „Szeretném újra eljátszani John Constantine-t a Constantine-ból… Megpróbáltam. Próbáltam, Stephen… Igen, nagyon szeretném” – mondta nemrég Stephen Colbert késő esti showjában.

Addig a várva-várt napig, amikor is Keanu Reevest bejelentik a Szellemlovas vagy más Marvel-hős szerepében, a színészt legközelebb a franchise negyedik filmjében, a Mátrix: Feltámadásokban láthatjuk viszont; valamint tudjuk róla, hogy még legalább két John Wick epizódra aláírta a szerződést, így tehát ha szuperhősként nem is, de akcióhős szerepben még bőven feltűnik majd a közkedvelt színész.

A Mátrix: Feltámadásokat a Warner Bros. Pictures a tervek szerint 2021. december 22-én mutatja be a mozikban – a hazai premier 23-án várható -; ugyanettől a naptól fogva egy hónapon keresztül digitálisan is streamelni fogja az HBO Maxon az Egyesült Államokban.

Forrás: ET Online

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu