Carrie-Anne Moss elárulta, szívesen csatlakozna Keanu Reeveshez egy John Wick-filmben

MOZI HÍREK – A Mátrix-széria sztárjai nyitva hagyják az ajtót egy újabb közös munka előtt a John Wick univerzumában.

 

 

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy amilyen „cool” volt annak idején a Mátrix, ma annyira menő a John Wick-széria, legalábbis bizonyos tekintetben és a saját műfaján belül. A Mátrix: Feltámadásokban Carrie-Anne Moss és Keanu Reeves ismét együtt szerepelnek, ám könnyen lehet, hogy egy másik filmes univerzumban újra láthatjuk őket egymás mellett. Jelenleg a negyedik Mátrix-filmet játsszák a mozikban, és Moss rengeteget promózza a mozit, gyakorta Reeves-szel közösen. A People-nek adott új interjújában a duó kitér arra, hogy a John Wick-sorozatban is találkozhatnak, amelynek 2022-ben érkezik a mozikba a negyedik része.

„Imádom a John Wicket” – mondta Moss a magazinnak.

„Kezdtem igazán megérteni Keanu felháborító tehetségét, hogy a testén keresztül meséljen el a történetet. Én ezt nem értettem meg teljesen, amíg nem mélyedtem el a John Wickben az egyik gyerekemmel. Az élmény még minket is közelebb hozott egymáshoz. Csodálatos volt átélni ezt a fiammal, és látni azt a mélységet, amit Keanu képes [létrehozni] a testével. Ez tényleg egy művészeti forma.”

Reeves így válaszolt: „Ez kedves. Köszönöm. Azt hiszem, maradnék Trinitynél. De minden alakításodban, a szemeidben mindig azt látom, ami mögöttük van, amit kommunikálsz velük. És mindig van benne valami jelenvalóság, és még a sebezhetőségben is van erő.”

Laurence Fishburne, aki az előző Mátrix-filmekben Moss és Reeves mellett játszott, a John Wick 4-ben is feltűnik majd. Arra a kérdésre, hogy van-e esély arra, hogy Moss is bekerüljön a franchise-ba, Reeves megjegyezte, hogy „az fantasztikus lenne”, majd megkérdezte Moss-t: „Akarsz egy bérgyilkost játszani?”

„Nagyon szívesen” – válaszolta Moss, hozzátéve, hogy „elkezd gyakorolni” a lehetséges szerepére. Keanu Reeves ezután azt sugallta, hogy ő tényleg megnézné, ahogy ez megvalósul, hozzátéve:

„Oké. Lássunk hozzá… Vigyázz, mit kívánsz! Már rajta vagyok [az ügyön].”

A Mátrix: Feltámadásokkal kapcsolatban Reeves azt sugallta: mindannyian úgy vágtak bele az új epizódba, hogy nem lesz következő film. Emiatt a színészek ügyeltek arra, hogy élvezzék az együtt töltött időt a forgatás alatt. Ahogy Reeves mondja: „Ez sokkal meghatóbb volt így, azt éreztem, hogy ha nem lesz következő alkalom, akkor most kell mindent magamba szívni.”

Ami az új Mátrixot illeti, már játsszák a mozik, és eddig elég vegyes véleményeket vonultatott fel a nézők körében. Ha minden igaz, a John Wick: Chapter 4 2023. március 24-én kerülhet majd a mozivászonra – legalábbis a legfrissebb hírek szerint, de a korábbi csúszásokat figyelembe véve lehet, hogy még többet kell majd rá várnunk…

Forrás: People.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu