A korábbi Call Of Duty fejlesztő, Robert Bowling szerint a sorozatnak újjáélesztésre van szüksége

Robert Bowling nyilatkozott a Call of Duty jövőjéről

 

Robert Bowling, a Call of Duty stúdió, az Infinity Ward korábbi kreatív stratégája 2006 és 2012 között nyilatkozott a Call of Duty-sorozat jövőjéről. A Twitteren közzétett bejegyzésében Bowling azt mondta, hogy a Call of Duty franchise-t újra kell építeni.

„Többre van szükségünk az iterációnál, újjáélesztésre van szükségünk” – mondta Bowling a Modern Warzone egy tweetjére reagálva a Call of Duty jelenlegi állapotáról.

Bowling szerint a Call of Duty-sorozatnak jót tenne, ha a „tartalomkapuk” helyett visszatérne az „alapvető játékmenethez”.

„Régebben közösségként kezeltük a játékosainkat, nem pedig fogyasztóként. A térképek visszajelzéseiért hoztuk őket a játékba, nem pedig a piac visszajelzéseiért” – mondta Bowling.

 

 

A játékiparban való mozgolódás után Bowling most a Midnight Society stúdióvezetője. Ez az új játékfejlesztő reméli, hogy „az online PvP multiplayer címek új korszakát indítja el”. Quinn DelHoyo, a Halo Infinite fejlesztője a kreatív igazgató, és Dr. Disrespect is vezeti a csapatot.

Ami a Call of Duty-t illeti, a legutóbbi játék a novemberi Call of Duty: Vanguard volt. A 2022-es játék a hírek szerint egy új Modern Warfare játék lesz, amelynek középpontjában a kolumbiai drogkartellek állnak.

Forrás: playtrucos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu