A DriveClub készítője, Paul Rustchynsky 2022-ben jelenti be új játékát

Paul Rustchynsky az Avalanche Studios égisze alatt dolgozik egy be nem jelentett projekten

 

A PlayStation 4 tulajdonosok a megjelenés első hónapjaiból emlékezhetnek a DriveClubra, az arcade autós játék és a szimuláció között félúton járó versenyjátékra, amely nagyon jó grafikai teljesítményt hozott a Sony hardverére, és a konzol egyik első nagy exkluzív játékának számított.

Az akkori rendezője, Paul Rustchynsky az Evolution Studios tagja volt, és más ismert autóversenyző-sorozatokban is részt vett, például a Motorstorm-játékokban vagy a félbehagyott Onrushban. Jelenleg egy új csapatban dolgozik Liverpoolban az Avalanche Studiosnál, és az új év kezdetét kihasználva a Twitteren jelentette be, hogy új videojátékon dolgozik.

„2021-ben új stúdiót nyitunk Liverpoolban, ez egy nagyon izgalmas időszak számomra, hogy elérjem egyik karriercélomat. 2022-ben bejelentjük a játékot, amin az elmúlt évben dolgoztunk” – áll az első tweetben, amit aztán azzal pontosított, hogy nem lesz folytatása egyik franchise-nak sem, amin eddig dolgozott, hanem valami egészen más lesz, mint amit eddig csinált, még csak nem is egy versenyjáték.

Meg kell várnunk, hogy mit tartogat számunkra Rustchynsky és új csapata az elkövetkező hónapokban. Nem tudjuk, hogy egy már ismert IP-ről van-e szó az Avalanche-tól, amely az elmúlt években kiadta a Just Cause 4-et és a RAGE 2-t, jelenleg pedig a Contraband PC-re és Xboxra szánt játékának fejlesztésébe merül, vagy pedig a bejelentés rövid teaserén kívül még szinte semmit sem tudunk róla, és nincs konkrét megjelenési ablak kitűzve.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu