Project CARS 3: a kezdőknek is kedvező folytatás [VIDEO]

A már a Codemasters kötelékébe tartozó Slightly Mad-játékot a Bandai Namco fogja kiadni.

Ian Bell, a Slightly Mad Studios alapító elnöke azt mondja, hogy fantasztikus látvány volt számára, ahogy a Project CARS fejlődött az utóbbi év során, és bár a realizmus és a hitelesség mindig is fontos lesz a franchise alapjaiként, több új opciót adtak a Project CARS 3-hoz, hogy a lehető leghozzáférhetőbb rész lehessen, és így bárki kontrollert/kormányt ragadhasson és nyerhessen.

Több mint kétszáz kocsi és száznegyven körpálya vár ránk a játékban, amihez 24 órás napciklus, és négy évszak társul. A karriermódban lehetőségünk lesz kocsikat szerezni és tuningolni hiteles alkatrészekkel, amik valószerűen módosítják járgányunk kezelhetőségét és teljesítményét. (A háttérben pedig felszólal a Polyphony Digital, majd eldől azzal a felkiáltással, hogy GRAN TURISMOOO.)

És akkor a gumikat, felniket is testre lehet szabni, úgyhogy személyre szabott élményünk és autónk lehet (és a háttérben ismét felvillan a GT logója). A kontrollerrel kapcsolatban teljesen újradolgoztak mindent, az irányítást meggyőzhetőnek és szórakoztatónak mondják, a rásegítéseket saját magunk lőhetjük be. Az ütközések hatását intenzívnek mondják, a sebességérzet komoly lesz, és a mesterséges intelligencia is állítólag javult. Persze olyasmit nem látunk a sajtóközleményben, hogy „sérülési modell”.

Bell a Twitteren még azt írja, hogy az alap fizikai modell megmaradt, de ezt fejlesztették és konszolidálták. A kezelés szerinte valós lesz, és nem fogunk minden kanyarban kipördülni. A szimulátor megközelítést nem butították le, hanem még jobbá fejlesztették, és itt Bell megjegyezte, hogy a Project CARS 3 irányítása az eddigi legjobb a Big Mutha Truckers óta. (Egy kamionos játéknak mi köze van ehhez?)

A Project CARS 3 valamikor a nyáron fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (ezen belül is Steamre). Vajon itt miért nem gondolkodnak egy Nintendo Switch portban? Mindenesetre úgy tűnik, hogy a Gran Turismo sorozatból vesz át pár ötletet a Slighty Mad Studios… de vajon mi lett a stúdió tervezett konzoljával (Mad Box)? A végére a csattanó… a rendező? A korábban az Evolution Studios (WRC PS2-n, MotorStorm PS3-on, DriveClub) ikonikus alakja, Paul Rustchynsky!

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu