A Need for Speed egy új nyílt világú játékot kaphat

A TiMi Studios munkatársakat keres egy új Need for Speed online mobiljáték fejlesztéséhez

 

Miközben a Criterion továbbra is dolgozik a Need for Speed új fő játékán, amely még idén érkezik, úgy tűnik, az Electronic Arts úgy döntött, hogy új partnerekkel bővíti tovább a népszerű autós franchise univerzumát: ez esetben egy álláshirdetésből derült ki, hogy a Call of Duty Mobile-ért és a Pokémon Unite-ért felelős TiMi Studios egy új, nyílt világú Need for Speed játékot fejleszt, bár a csapat specialitását tekintve ez egy kizárólag mobilos játék lesz.

Egy Reddit-felhasználó vette észre, hogy a fejlesztő TiMi Studios-t birtokló Tencent hivatalos weboldalán több álláshirdetést is közzétettek. Az oldalon a csapatban a legkülönbözőbb pozíciókat betöltő állások vannak kiírva, az animátoroktól kezdve a tervezőkig, akik a sencseni és sanghaji stúdiókhoz szeretnének csatlakozni. A leírások megemlítik, hogy a játék Unreal Engine 4-ben készül, hogy a kódneve „Need for Speed Online Mobile”, és hogy egy nagy, realisztikus világgal fog rendelkezni.

So Timi is working on an open-world Need For Speed for mobile, according to job offers (codename : Need for Speed online Mobile). The game seems to have made a good progress because it no longer appears in the 3Q21 pipeline, this most likely means it will be in testing phase soon. 2022 ? from needforspeed

Bár hivatalosan még nem jelentették be, ez az új mobilos Need for Speed valamikor 2022-ben készülhet a tesztelési fázisok megkezdésére (ami annyira jellemző az ilyen projektekre), ami talán egybeesik az alapjáték megjelenésével, amelynek az Electronic Arts egyik legutóbbi pénzügyi jelentése szerint 2022 áprilisa előtt a piacra kellene kerülnie.

Ha ezek a jelentések helytállóak, akkor a Need for Speed-saga valódi újjáélesztését láthatnánk, egy olyan autós franchise-t, amely az elmúlt években nem volt a legjobb formában, de amely most jó helyre kerülhet az iparágban a Criterion segítségével, a veterán csapat segítségével, amelyet az Electronic Arts bízott meg a következő részek fejlesztésével.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu