Metal Gear Solid Unreal Engine 5-tel?! Rajongók nagy részletességgel újraalkottak pár jelenetet [VIDEO]

Két különböző felhasználó valósította meg az ötletet a Metal Gear Solid-franchise első két részének alapján.

 

 

A Metal Gear Solid sok játékos szívében nyomot hagyott, ezért még mindig új fejlesztésekről álmodozunk a széria jövőjét illetően. Bár a pletykák folyamatosan keringenek, ami a Virtuos stúdió állítólagos bevonásához vezetett, valójában semmilyen hivatalos információval nem rendelkezünk a sorozatról. Ez azonban nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy újragondolják Snake visszatérését.

Ahogy az alábbi videón is láthatjátok, a Just An Idea Studio csatornáján az első játékot az Unreal Engine 5 világába igyekeztek átültetni. Bár ez csak a játék már ikonikus nyitó jeleneteit tartalmazza, érdemes megjegyezni, hogy a kezdeményezés a szerző kíváncsiságából született.

Azonban a játékvilág egyik leghíresebb franchise-áról beszélünk, ezért a játékosok nem tehetnek mást, mint hogy a mai grafikus motorokkal több jelenetet is újraalkotnak. Az Unreal Engine 5-nél maradva, az előző projekttől teljesen függetlenül a Black Amber Digital vezérigazgatója, Erasmus Brosdau is megosztotta a Metal Gear Solid 2 egyik rendkívül részletes nyitó mozgóképét.

Bár ezek a példák még rajongói munkák, kétségtelen, hogy a Metal Gear remekül nézhet ki az Unreal Engine 5 segítségével. Ez is mutatja, hogy a játékosok még mindig „rá vannak kattanva” ezekre a lopakodós kalandokra, amit az első Metal Gear Solid új felfedezésével is láthattunk. Hiszen kevés olyan játék akad, amely még 23 évvel a megjelenés után is van annyira népszerű, hogy ilyen titkok derüljenek ki róla…

Forrás: YouTube, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu