A Crusader Kings III bejelnti megjelenési dátumát Xbox-ra és PS5-re [VIDEO]

Az utóbbi évek egyik legjobb stratégiai játéka PS5-re és Xbox Series X|S -re is megjelenik

 

 

 

Az utóbbi évek egyik legjobb stratégiai játékának tartott, félelmetes Crusader Kings III mostanra közeledik a végleges konzolos megjelenéshez, ahol a Paradox zseniális játéka néhány héten belül a PlayStation 5 és az Xbox X Series X|S kontrollerekhez igazított irányítási rendszerrel, és felhasználói felülettel jelenik meg.

A Crusader Kings 3 konzolokra való adaptációját a Lab42 végzi, akik korábban már a Stellaris-t is sikerrel adaptálták, a megjelenési dátum bejelentéséhez pedig egy trailer is társul, amelyben a fejlesztők a játék PlayStation és Xbox gépekre való adaptálásának munkájáról mesélnek. Mikor élvezhetjük majd a játékot konzolokon?

Március 29-ig kell várnunk, hogy Xbox Series és PS5 konzolokon is kézbe vehessük a Crusader Kings 3-at, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint a „szupergyors betöltés a zökkenőmentes játékélményért, valamint az adaptív ravaszok és a haptikus visszajelzés” a Sony konzolján. A DualSense kapcsán a Paradox megjegyzi, hogy a PS5-ös játékosok a kezükben fogják érezni a játék feszültségét. „Minél több stresszt halmozott fel egy karakter, annál nagyobb lesz az ellenállás” a ravaszokra.

Ami a PC-s játék megjelenése óta számos DLC-t kapott, egyelőre a Paradox megerősítette, hogy a március 29-én konzolokra érkező játék pontosan ugyanaz lesz, mint ami eredetileg PC-re megjelent. Onnantól kezdve a DLC-k addig fognak megjelenni, amíg egybe nem esnek az új PC-s tartalommal.

Forrás: generacionxbox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu