A Seven Deadly Sins bemutatja ígéretes új nyílt világú játékát [VIDEO]

Színes látványvilág és nagy szabadság jellemző a The Seven Deadly Sins új játékának trailerére

 

 

 

A Nanatsu no Taizai, vagy ahogy nyugaton ismerik, a The Seven Deadly Sins az elmúlt évek egyik legnépszerűbb manga- és anime-franchise-a. A közel egy évtizede papíron megjelenő és sikeres anime mellett a franchise-nak már volt egy diszkrét adaptációja, amelyet a Natsume Atari fejlesztett és a Bandai Namco forgalmazott, valamint egy kártya- és fordulóalapú harci játék, a The Seven Deadly Sins: Grand Cross, de ezúttal egy ambiciózus új projekttel szeretnének egy lépéssel tovább lépni.

A Gematsu számolt be a Netmarble új nyílt világú játékáról. A The Seven Deadly Sins: Origin címmel egy teljes gameplay videót mutattak be, melyben a sorozat néhány karakterét láthattuk, amint nagy szabadsággal szaladgálnak egy kiterjedt világban, és több ellenséggel szembenézve harcolnak.

A játék tagadhatatlanul olyan címekre emlékeztet, mint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild vagy éppen a Genshin Impact, ahol lapos árnyékok és élénk színek vesznek körül minket, miközben bejárjuk a környezetünket. A trailerben láthattuk Meliodast, főhősünket, amint a mély vizekbe merült kincsek után kutatva, valamint sziklákat mászik fel egy állóképességi sáv segítségével, nagyon is szeretett Linkünkhöz hasonlóan.

A trailer a harc dinamikájából is mutat néhányat, a karakterek közeli és távoli támadásokkal, intenzív csoportos harcokban, óriási ellenségek ellen. A harcstílus gyors és gördülékeny, kitérésekkel, speciális támadásokkal, képességekkel és varázslatokkal. A környezet felfedezésének is megvan a maga mechanikája, ahol a csapattagjaink segítenek majd elérni a megközelíthetetlen területeket. Bár egyelőre nincs becsült dátum, ez az ígéretes cím PC-re, konzolokra és mobileszközökre is érkezik.

Forrás: larepublica

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu