Az Uncharted IMAX plakátja leleplezi a film helyszíneit világszerte

MOZI HÍREK – Az új Uncharted IMAX plakáton látható néhány helyszín, amelyet Nathan Drake felfedez majd utazása során

 

 

 

Az Uncharted új IMAX-plakátja megmutatja néhány helyet, amelyet a nézők a kalandfilmben meglátogatnak majd. A február első felében a mozikba érkező film az azonos című népszerű videojáték-franchise élőszereplős adaptációja. A 2007-ben indult, mára közel egy tucatnyi cross-platform játékot tartalmazó Uncharted-franchise a kalandor Nathan Drake-et követi, aki a történelem rejtélyeit tárja fel, és rég elveszett kincsek után kutat.

Tom Holland a készülő filmben Nathan Drake fiatalabb változatát fogja alakítani. Mellette Mark Wahlberg (aki eredetileg Nathan Drake-et játszotta a 2010-ben törölt filmváltozatban) Sully, Drake mentora szerepében. Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Pilou Asbæk és a YouTuber ElrubiusOMG egészítik ki a többi szereplőgárdát. A film az első Uncharted: Drake’s Fortune előzményfilmje lesz, és Drake-et követi majd a Magellán aranyának keresésében, valamint a kincset kereső, rég elveszett testvére, Sam megtalálására tett kísérleteiben.

Egy új IMAX poszteren Holland Drake-je az életéért küzd, miután ejtőernyő nélkül kizuhan egy repülőgépből. Az alábbiakban megnézhetsz néhányat a különböző helyszínek közül is, ahol a filmet forgatták. Feltételezve, hogy Drake mindet felkeresi, a listán szerepel Manhattan, Barcelona, Párizs, Róma, Agra, Gíza és Szingapúr.

 

 

„Sokkal nagyobb kaszkadőrmutatványokat forgattam az Unchartedben, mint eddig bármikor” – mondta Holland a repülőgépes jelenetről szóló riportban. „Néha 100 láb magasan a levegőben találtam magam, egy forgó dobozhoz szíjazva, és akkor gyakorlatilag lógtam rajta, amíg le nem dobtak róla. És ez nagyon ijesztő volt, de azt hiszem, ez a szintű félelem még hitelesebbé teszi a jelenetet… Ez a legnehezebb akciójelenet, amit valaha csináltam.”

Azok a rajongók, akik évek óta várják ezt a filmet, kétségkívül élvezettel lapozgatják majd ezt a plakátot, és felfedezik a rajta található játékokra való utalásokat. Bár a plakáton szereplő amerikai és európai városok nem különösebben különlegesek egy kalandfilm számára, feltételezhető, hogy az Uncharted több időt tölt majd a többi javasolt helyszínen. Agra és Giza szerepeltetése azt jelenti, hogy a Nagy Piramisokban és a Tádzs Mahalban káosz lesz, ami kétségtelenül olyan szintű izgalmas látványt nyújt majd, amire a játék rajongói számíthatnak.

Forrás: papelpop

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu