The Serpent Rogue: egy vadonatúj sandbox roguelike-ot jelentettek be, megjelenési dátummal [VIDEO]

Szelídíts vad teremtményeket, sajátítsd el az alkímiát és fedezz fel egy folyamatosan változó középkori fantasy világot, amikor a Serpent Rogue április 26-án megjelenik. A Sengi Games legújabb címe, kalandokat, felfedezést és az alkímiához kötődő kísérletek izgalmát ötvözi majd PC-n, Nintendo Switch-en, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en.

 

A Team17 és a Sengi Games ma bejelentette, hogy az alkímiára épülő akció-kalandjáték, a The Serpent Rogue április 26-án jelenik meg PC-n, Nintendo Switch™-en, PlayStation®5-ön és Xbox Series X|S-en. A The Warden elindul, hogy megmentse a világot a csak a címadó Serpent Rogue néven ismert korrupciótól, és minden rendelkezésére álló eszközt be kell vetnie, hogy megtisztítsa a birodalmat és helyreállítsa az egyensúlyt a Morbus-hegyen.

Az alkímia az egyik legfontosabb összetevője a The Serpent Rogue játékmenetének, és elsajátítása kulcsfontosságú lesz a The Warden sikeréhez; gyűjts és kutass alapanyagokat, hogy felfedezd felhasználásukat, kísérletezz különböző keverékekkel, hogy egyedi főzeteket készíts, és használd ezeket a főzeteket különböző módokon, hogy előrehaladj a folyamatosan változó világban. A Warden minden egyes cselekedete hatással van a tágabb világra; ha például túl sok tárgyat szórsz szét egy területen, a rágcsálók tömegesen érkeznek, hogy pusztítást okozzanak. Ha a holttesteket nem temetik el, az illatuk kísérteteket csalogat, akik halált és pusztítást hagynak maguk után.

 

A Serpent Rogue fő jellemzői

  • Sandbox roguelike: Fedezd fel a The Serpent Rogue titokzatos világát; a helyszínek és a tárgyak véletlenszerűek a földön végigsöprő viharok által.
  • Permutációk sokasága: Használd az alkímia mágiáját és kézművességét, hogy új taktikákat hozz létre a Korrupció által teremtett számos fenyegetés és helyzet leküzdésére.
  • Ok és okozat: A Warden cselekedeteinek következményei vannak, amelyeket előnyükre használhatnak, de vajon ők lesznek a mese hősei… vagy a gonosztevők?

A játék demója már letölthető a Steamről.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu