Kipróbálnád a God of War-t Atreusként? Akkor ezt a készülő modot neked találták ki [VIDEO]

A készítő szerint még sok munka áll a God of War-kiegészítő megjelenése előtt, de egy teaser videót már bemutatott róla.

 

 

Kétségtelen, hogy a God of War egyik legikonikusabb eleme Atreus jelenléte. Kratos fia teljesen releváns figurává vált a franchise-ban, és sok felhasználó érdeklődik a karakter körüli mechanika és játékmenet iránt. A legújabb rész PC-re való érkezése nem csak a jó eladások miatt keltette fel a közösség figyelmét, hanem ezernyi lehetőséget nyitott meg a modderek számára is.

Ezt a vonalat követve az Eurogamer egy igazán érdekes projektet szúrt ki a karakter rajongói számára, ugyanis készül egy mod, amelyben Atreus lesz a God of War főszereplője. Az ötlet ötletgazdája, a Speclizer nevű felhasználó YouTube-csatornáján osztott meg egy gameplay-t, amely arra szolgál, hogy Kratos fiának szemszögéből nézzük a játékot. És bár a modnak még nincs konkrét megjelenési dátuma, a videóból kiderül, hogy már javában készül.

„Ahogy láthatjátok, ez egyértelműen nem egy zökkenőmentes élmény, és még sok munkára van szükség a megjelenés előtt” – magyarázza a videó leírásában az alkotó.

A játékmenetben látható, hogy Atreus úgy mozog, mintha állandóan sílécet viselne, és láthatunk néhány hibát, beleértve a támadásait, a fegyvereit és egyéb részleteket, amelyek nem maradnak észrevétlenek.

Akárhogy is van, a mod készül, és nagyon jól néz ki, úgyhogy figyelni fogjuk a készítő frissítéseit a közösségi médiában. Ezen túlmenően a Santa Monica legújabb kalandja másfajta tartalmak létrehozására is inspirált, aminek semmi köze a modokhoz, hiszen az új Predator-filmhez is ihletforrásként szolgált.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu