Az Ubisoft közzétette a Mario + Rabbids 2, az Avatar és egy régen várt cím megjelenési ablakát

Az Ubisoft új előrejelzései három cím megjelenésére is fényt derítettek, valamint más izgalmas híreket is elárultak.

 

 

Bár az Ubisoftnak nincs szüksége több okra ahhoz, hogy kitűnjön a videójáték-iparban, néhány készülő címével tovább tapossa a gázpedált. Most éppen a vállalat olyan címekkel készül lenyűgözni le a játékostársadalom különböző rétegeit, mint az Avatar: Frontiers of Pandora, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope és egy már-már halottnak hitt játék: a Skull & Bones.

Az Ubisoft szerint a játékok a következő pénzügyi évben érkeznek majd, más meglepetésekkel együtt

Egyik címhez sem köthető konkrét dátum, sőt, eddig még egy meghatározott megjelenési ablakuk sem volt, hogy felkészüljünk egy ilyen pillanatra. A legutóbbi pénzügyi jelentés azonban több támpontot is ad erre vonatkozóan, így már a 2022-2023-as időszakra számíthatunk: „Az Ubisoft azon elkötelezettségének megfelelően, hogy jelentősen bővítse kínálatát, a következő pénzügyi évben az Avatar: Frontiers of Pandora, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones, valamint további izgalmas játékok piacra dobására készül.”

 

 

 

 

Geoff Keighley a Twitter-fiókján visszhangozta ezt a hírt, és megismételte, hogy ezek a játékok 2022-ben vagy 2023 elején érkeznek. A cég tehát valószínűleg az elkövetkező hónapokban további információkkal szolgál majd a három címmel kapcsolatban, bár úgy tűnik, hogy még néhány trükköt is tartogat a tarsolyában, hogy meglepje a nagyközönséget.

A vállalatnak már sikerült elkápráztatnia a játékosokat az Avatar: Frontiers of Pandora körüli hírekkel, amely bőven bizonyítja majd, hogy miért rendelkezik next-gen exkluzivitással, valamint ott a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, amely már a trailereivel is megfogott minket. A Skull & Bones körül azonban még mindig sok az ismeretlen, hiszen bár a készítők szerint megéri majd várni, a projekt egyik kulcsfiguráját elvesztette, és a stúdió igazgatóját is el kellett bocsátania szexuális zaklatás vádja miatt.

Forrás: Euronext

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu