Sorozatot kap a Twisted Metal!

Sorozatot készítenek a Twisted Metal franchise-ból és Anthony Mackie fogja a főszerepet játszani benne.

 

Egy meg nem valósult és mégis később hivatalosan is alátámasztott film után a Twisted Metal sorozat végre megtalálta a helyét. Ez az NBC streaming felület, a Peacock lesz, amely az egyik legjelentősebb PlayStation-franchise alapján sugározza majd ezt az alkotást, amint azt a Deadline megerősítette.

„A Twisted Metal a PlayStation egyik legkedveltebb franchise-ja” – nyilatkozta Asad Qizilbash, a PlayStation Productions vezetője. „El nem mondható, mennyire örülünk, hogy egy elképesztő kreatív csapat és kollégáink dolgoznak együtt, akik hódolatban osztoznak e kimagasló fandom iránt iránt.”

A sorozat kiindulópontja, hogy „főszereplőnk, John Doe egy napon úgy ébred fel, hogy nem emlékezik múltjára. Benevez a Twisted Metal versenybe, hogy egy csomagot szállítson át a banditákkal és egyéb veszélyekkel teli sivatagban.”

Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier, Altered Carbon) játszik a sorozatban, aki John Doe-t alakítja majd a címekhez hasonló kaliberű történetben, de a végeredményre még várni kell, hogy ellenőrizhessük, hogy mennyire hasonlóak a cselekmények.

A sorozat körülbelül 30 perces epizódokat mutat majd be, premierje pedig valamikor 2023-ban várható. A tervek szerint ez a produkció is megjelenik a franchise új videojátékával együtt, de a projekt részletei eddig az interneten szárnyaló pletykákból derültek ki, mivel a Sony vezetősége úgy döntött, legalábbis a mai napig, hogy nem oszt meg információkat.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu