A Trónok harca alkotója lelkesen ünnepli az Elden Ring premierjét: „átütő siker volt”

George R.R. Martin blogbejegyzésben mondott köszönetet Hidetaka Miyazakinak, amiért részt vehetett a játék megalkotásában.

 

Miután öt nappal ezelőtt megjelent PC-n és konzolokon, szinte minden gamer az Elden Ringről beszél, hiszen máris az év egyik legnagyobb megjelenése lett. A cím az eladások tekintetében is nagyszerű startot vett, de a fejlesztők ünneplése mellett hiányzott egy olyan híres személy, aki szintén részt vett a játék megalkotásában, az elmúlt héten hallgatott.

George R.R. Martinról beszélünk, aki az A Song of Ice and Fire regénysorozat megalkotójaként ismert, amelyet Trónok harca címmel adaptáltak a televízióba. Az író némileg részt vett az Elden Ring világának megalkotásában, és bár közreműködése csekély volt, személyes blogján szerette volna reagálni arra, mit gondol a játék nagyszerű premierjéről, amellett, hogy köszönetet mondott a FromSoftware csapatának.

„A várakozásnak vége – kezdi Martin. „Több évnyi fejlesztés után az Elden Ring múlt héten jelent meg, és hatalmas sikert aratott a játékvilágban. De ne hallgassatok rám! A FromSoftware felbérelt, hogy építsem fel a világukat, így aligha lehetek objektív. Nézd meg a kritikákat.”

„Egyedülálló, mestermű, gyönyörű és brutális, pazar nyílt világ… Zene a fülnek. Természetesen szinte minden elismerés Hidetaka Miyazakit és játéktervezői csapatát illeti, akik fél évtizede vagy még tovább dolgoznak azon, hogy minden idők legjobb videojátékát hozzák létr . Megtiszteltetés volt őket ismerni és velük együtt dolgozni, valamint szerepet játszani, még ha kicsiben is, ennek a fantasztikus világnak a megteremtésében és abban, hogy az Elden Ring ennyire sikeres legyen” – zárja a posztját.

Az Elden Ring múlt péntek óta elérhető PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X-en | S-en, és már az első napokban kiadtak a fejlesztők néhány frissítést, amelyekkel a teljesítményproblémákat oldották meg és bugokat javítottak ki.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu