A Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája rajongói újult lelkesedéssel követelik a „Batfleck” szóló filmet

MOZI HÍREK – A #MakeTheBatfleckMovie ismét trendi az új Batman mozikba kerülése után.

 

 

Lehet, hogy Robert Pattinson a Batman megjelenésével megszilárdította magát a rajongók új kedvenc köpenyes keresztes lovagjaként, de a „Batfleck”, vagyis a Ben Affleck-féle Batman-rajongók még nem mondtak le arról, hogy egyszer kapnak egy szóló filmet. Miközben a Batmanről és a szereplők alakításáról – például Pattinsonról mint az új Bruce Wayne-ről – rengeteg szó esett az interneten, a #MakeTheBatfleckMovie és a #Batfleck hashtagek még mindig trendiek a közösségi médiában. Mindez a rajongóktól származik, akik arra szólítják fel a Warner Bros-t, hogy egyesítsék Afflecket Zack Snyderrel a film elkészítésére.

„A Batman nagyszerű volt, szolid 8/10. A játékidő tökéletes az elmesélt történethez, leszámítva néhány jelenetet, ami itt-ott veszíthetne egy percet” – írja egy rajongó a Twitteren. „Számomra Battinson nagyon jó, de Batfleck mögött, talán még Bale mögött is. Nagyon élveztem, de még mindig #MakeTheBatfleckMovie és #RestoreTheSnyderVerse.”.

Egy másik tweet, amit sokan mások is megosztanak a fent említett hashtagek használatával, így szól: „Nagyon élveztem A Batmant. Robert Pattinson nagyszerű volt a sötét lovagként, [de] az ő Bruce Wayne-je hagy némi kívánnivalót maga után. A történet jól meg volt írva, és nagyon élvezetes volt látni, ahogy Batman megold egy rejtélyt. Ben Affleck még mindig viszi a legjobb élőszereplős Batman címet.”

A kampányának szentelt fiók egy képernyőfotót is megosztott, amelyen Zack Snyder lájkolta a #MakeTheBatfleckMovie támogatására készült posztot. Megjegyezte: „A főnök tudja.”

Jó hír azonban a rajongóknak, hogy nem Az Igazság Ligájában láttuk őt utoljára. A színész ugyanis a The Flash című filmben ismét visszatér, hogy magára öltse a csuklyát, miután korábban azt hitték, hogy soha többé nem fog. Régebben ugyanis arról beszélt, hogy mennyire szerencsétlen volt számára Az Igazság Ligája élménye. Bár örömmel tért vissza még egyszer, lehet, hogy ez lesz az utolsó felbukkanása, mivel úgy tűnik, Michael Keaton veszi át a DCEU Batmanjének szerepét. Affleck mindenesetre úgy érzi, hogy a Flash befejeztével végre rátalált a szerepre, így talán hajlandó lenne még egy filmet csinálni.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu