Robert Pattinson szívesen szerepelne A majmok bolygója folytatásában

MOZI HÍREK – Robert Pattinson nincs oda a folytatásokért, de egy Majmok bolygója-film főszerepét szívesen vállalná, talán Matt Reeves vezetésével.

 

 

Robert Pattinson nem sok folytatásba vetné bele magát szívesen, de A majmok bolygója-franchise főszerepére hajlandó lenne. Pattinson ugyanis nagy rajongója a filmsorozat utolsó két részének, amelyeket az új Batmant is jegyző Matt Reeves rendezett. A színész a Variety-nek adott friss interjújában kifejezte, mennyire szereti a filmeket, és azt mondja, annyira lenyűgözték, hogy nagyon szeretne Reeves-szel dolgozni, talán a következő Majom-filmben.

„Annyira szeretem azokat a Majom-filmeket. Csak két olyan film volt – na jó, most már három -, aminek folytatást akarnék csinálni: a Majmok-filmek, a Sicario és a Dűne. Mindkét Majom-filmet láttam a moziban, és egyszerűen hihetetlen volt, amit a mo-cap segítségével művelni tudott.”

„Ha ezt meg tudta csinálni egy majom arcával, akkor belőlem is ki tudja hozni az alakítást.”

Miután a 60-as és 70-es években számos Majmok bolygója-filmet, majd egy 2001-es remake-et is bemutattak, a franchise a 2011-es A majmok bolygója: Lázadás című filmmel indult újra. Miután Rupert Wyatt rendezte ezt a filmet, Matt Reeves lépett a helyére, hogy megrendezze a 2014-es folytatást, A majmok bolygója: Forradalmat, valamint annak 2017-es folytatását, a A majmok bolygója: Háború című filmet. Mindkét filmet széles körben elismerték.

Alig néhány napja Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke friss információkkal szolgált A majmok bolygója-franchise-ról. A jelek szerint A majmok bolygója 4. részének tervei szerint még idén elkezdődhet a forgatása, ám a rendező nem Matt Reeves, hanem Wes Bell lesz. Ez nem jelenti azt, hogy Robert Pattinsonnak ne lenne helye a filmben, sőt, később egy másik filmben is, amiben Pattinson és Reeves újra összeállna.

Az esélyek amúgy is adottak arra, hogy Robert Pattinson és Matt Reeves az elkövetkező években sok időt töltenek majd együtt. A Batman hihetetlen sikernek bizonyult, a második legmagasabb nyitóhétvégét produkálta a világjárvány idején, csak a Pókember: Nincs hazaút című film előzte meg. Ez nagyjából azt jelenti, hogy lesz Batman 2, sőt, talán még egy harmadik film is, aminek köszönhetően összeállhat egy újabb önálló Denevérember-trilógia.

A Batmant már mindenhol játsszák a mozikban.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu