Elden Ring: egy férfi 20.000 dollárt fizetett egy felnőttkamerás lánynak, hogy együtt játsszanak, 40 óra alatt fejezték be a játékot

Az Elden Ring egyik játékosa több mint 20 ezer dollárt fizetett egy Cam Girlnek, hogy vele játsszon az Elden Ringben. A privát streaming 40 órán át tartott egyfolytában, és a jelek szerint mindketten be tudták fejezni a játékot.

 

Az információt közvetlenül a CamSodaa felnőtteknek szóló videostreaming platform osztotta meg, ami megmagyarázza az egész kérdést.

 

A férfi a 29 éves Chris, egy CamSoda felhasználó, aki „társaságot keresett, miközben Elden Ringet játszott.” A férfi ezután összesen 20 160 dollárt fizetett Charley Hartnak, a felnőttkamerás performer lánynak („Cam Girlnek”), hogy csatlakozzon hozzá. Beléptek egy privát chatbe, és együtt játszottak Elden Ringet. A kettejük közötti streaming 40 órán át tartott, csak néhány óránként tartottak néhány „szórakoztató” szünetet a játékból (ha tudod, mire gondolunk…). Ez volt a CamSoda eddigi leghosszabb egymás utáni műsora.

 

A CamSoda ezután interjút készített a férfival és a nővel. Először is feltett néhány kérdést Chrisnek.

 

K: Megérte az élmény az árát?

 

V: Igen. Általában boxerben, boxeralsóban, szénhidrátokkal (pizza, gyorskaja stb.) feltöltődve és energiaitalokat fogyasztva szoktam egyedül kampányolni. Jó volt, hogy Charley „mellettem” volt, amikor átkeltem az Interregnumon. Egészen közelről megismertük egymást, és mélyebb szinten kapcsolódtunk egymáshoz. Nagyon élveztem a társaságát. Alig várom, hogy vele streameljek, amikor egy nagyszerű új játék jön ki.

 

K: Szerinted ez a legjobb módja az Elden Ring játékának?

 

V: Személy szerint igen. Lehet, hogy nem mindenkinek való, de én élveztem Charley társaságát. Miatt voltak a dolgok … szórakoztatóak.

 

K: Intenzív volt a 40 órás játék, és fárasztó volt?

 

V: Igen, nagyon intenzív volt. Eltökéltem, hogy befejezem a játékot. Legközelebb, ha valaha is végigjátszom egy teljes kampányt, szüneteket fogok tartani.

 

Ezt követően a CamSoda a következő kérdéseket tette fel Charley-nak.

 

K: Egyre népszerűbbé válik ez a fajta munka egy Cam Girl számára?

 

V: Igen. A világjárvány idején is népszerű volt. Ismerek néhány modellt, akik „játszottak” az ügyfeleikkel. Ahelyett, hogy csak egy Cam Girl lettem volna, aki mondjuk 7 percig szerepel, hosszabb ideig kísértem az ügyfeleket, miközben játszottak, vacsorát készítettek, vacsoráztak stb. Ez olyan, mint egy hosszú ideig tartó folyam.

 

K: Ez olyasmi, amit szeretsz?

 

V: Igen! Szeretnék újra valami ilyesmit csinálni. Talán nem 40 egymást követő órát, de egy hosszabb, néhány órán át tartó ülés szórakoztató lehet.

 

K: Intenzív volt a 40 órás játék, és fárasztó volt?

 

V: Ez olyasmi volt, amit még soha nem csináltam. Sosem értettem igazán, hogy 40 egymást követő óra milyen hosszú. Nagy kitartást igényel, több szempontból is. De Chris és én rögtön megkedveltük egymást, és nagyon jó volt. A kampány befejezése után úgy ünnepeltünk, mintha bajnokságot nyertünk volna. Szép teljesítmény volt.

 

Talán a legmeglepőbb dolog ebben a történetben az, hogy ketten körülbelül 40 óra alatt végigjátszották a teljes játékot. Sajnos a CamSoda nem kérdezte meg, hogy melyik buildet választották: sokat tanulhattunk volna.

 

Mindeközben az Elden Ring Steam játékosainak száma tovább nő, a játék népszerűsége tetőfokára hágott.

Forrás: Aroged

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu