God of War TV-sorozat?! Állítólag az Amazon tárgyal a népszerű franchise adaptációjáról

MOZI HÍREK – Még nem 100%-ig megerősített, de úgy hírlik, az Amazon rendkívül elkötelezett a God of War-projekt mellett.

 

 

A PlayStation egyik legismertebb sagája, a God of War nagyon közel áll ahhoz, hogy élőszereplős sorozatot kapjon az Amazonon, a cég ugyanis tárgyalásokat folytat arról, hogy a Prime Video számára elkészüljön az adaptáció – írja a Deadline.

A sorozatot még nem erősítették meg

A Deadline szerint az adaptáció Mark Fergus és Hawk Ostby, a Térség (The Expanse) sorozat producerei kezei közül kerülne ki, és Rafe Judkins, Az Idő Kereke (The Wheel of Time) sorozat showrunnerje is csatlakozna hozzájuk. A hírek szerint a PlayStation Productions és a Sony Pictures Television is dolgozik a sorozaton.

Érdemes megjegyezni, hogy a sorozatot még nem hagyták teljesen jóvá, és még ha ez meg is történik, akkor is hosszú időbe telhet, mire híreket hallunk a projektről, ahogyan az a Twisted Metal megerősített gyártásával is történt.

Nem meglepő, hogy valaki a God of War nevet a videójátékokon kívülre próbálja vinni, lévén, hogy nem csak a 2018-as rész volt az, amit GOTY-nak koronáztak, de az évekkel későbbi PC-s debütálása is több mint elképesztő volt. A cím volt a fő inspirációs forrása Dan Trachtenbergnek is, aki a Predator-saga új filmjének, a Preynek a rendezője.

Miről fog szólni a sorozat? Ez egyelőre rejtély, és bár Kratos és Atreus új irányt adhat annak, ami a PS2-es időkben kezdődött, tény, hogy a God of Warnak hatalmas világa van, amiből a készítők meríthetnek a sorozathoz, beleértve nyilván Kratos jól ismert küldetését a sorozat első részében.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu