A Skull & Bones zárt bétára készül, és játékosokat toboroz az „Insider” programhoz

Az Ubisoft nem hagyja, hogy a Skull & Bones hajója eltévedjen a horizonton, és vitorlát bont, hogy előrevigye a fejlesztést.

 

 

A Skull & Bones esete különös. Az Ubisoft Singapore irodáiban történt különböző zaklatási vádak miatt zavaros vizeken hajózott, aminek következtében a legénységből néhány fontos matróz is kiesett. A cég azonban nem hajlandó elhagyni a hajót, és sok energiát fektet a projektbe, ahogy az a legutóbbi pénzügyi jelentéséből is kiderült.

„A legfontosabb, hogy szeretnénk tudni, mi a véleményetek a játékról.” – Ubisoft

Az Ubisoft által megosztott dokumentum szerint 2022-2023-ra tervezett megjelenési ablakkal úgy tűnik, hogy a Skull & Bones fejlesztése teljes gőzzel folytatódik. Most pedig már az első játékosok fogadására készül, hiszen béta-tesztelőket keresnek a játékhoz. Mint a cég honlapján olvasható, meghívnak minket, hogy csatlakozzunk az Insider Programhoz, amelynek keretében lehetőségünk lesz a játék korai verzióinak tesztelésére.

„A fő célunk az, hogy valós adatokat és visszajelzéseket kapjunk. Látni akarjuk, mit csinálnak a játékosaink, amikor szabadon játszhatnak, ahogy és amikor akarnak. De ami a legfontosabb, tudni akarjuk, hogy mi a véleményetek a játékról” – magyarázzák a közleményben. Az Ubisoft egyelőre a játékosok egy szűk csoportját szeretné összegyűjteni, így mi is küldhetünk egy kérést, hogy bekerüljünk a válogatásba.

Ez minden olyan felhasználót bátorítani fog, aki kíváncsi a Skull & Bonesra, hiszen a Ubisoft eddig nagyon kevés információt közölt a kalózjátékról. Egyelőre annyit tudunk, hogy egy nyílt világú multiplayer programról van szó, de a készítők szerint megéri majd várni, és játékuk „valami kivételes lesz.”

Forrás: Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu