Koncepcióvázlatok fedik fel, milyen lett volna Ben Affleck frissített denevérruhája a törölt Batman-szólófilmben

MOZI HÍREK – Keith Christensen frissen publikált koncepciórajzai igen látványosnak mutatják Ben Affleck Denevéremberének köpenyes-csuklyás fizimiskáját.

 

 

Az újonnan napvilágot látott koncepcióvázlatok alapján az eddigi legjobb képet kapjuk arról, hogyan nézett volna ki Ben Affleck, ha a szóló Batmanje megvalósul. A Keith Christensen által az Instagramon keresztül leleplezett alkotás teljes testfelvételt mutat a tervezett denevérruháról, szemből és hátulról. A művész szerint ez „egy egységes, moduláris, funkcionális öltözetet tervezett ballisztikus anyagokból”, és a képek melletti feliratban megerősítette, hogy a ruha „akkor készült, amikor Ben A rendező és főszereplő volt a #thebatmanben”.

A most közzétett képek egyértelműen mutatják Ben Affleck jól kivehető állát a fejfedő alatt…

…így ezek a frissen közzétett képek minden bizonnyal folytatják a Batman-rajongók felhívását, akik azt kérik, hogy a Warner Bros. támassza fel a színész szólófilmjét a nemrég megjelent, Robert Pattinson főszereplésével készült Batman mellett.

Ben Affleck eredetileg azt tervezte, hogy a 2016-os Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában bemutatkozó idős Bruce Wayne szerepében folytatja a Sötét Lovag megformálását. Az Igazság Ligájában (és a Zack Snyder által rendezett Justice League-ben) ismét DC-karakterként feltűnő Affleck egy szóló Batman-mozit tervezett rendezni, amelynek főhőseként Deathstroke-kal vívott volna csatát, Joe Manganiellóval a szerepben. Affleck végül visszalépett a projekttől, és ezzel megnyitotta az utat Matt Reeves rendező előtt, hogy újraindítsa a karaktert, és egy, a DC Moziverzumtól független franchise-t hozzon létre.

Bár sok részlet Ben Affleck Batman-filmje körül továbbra sem ismert, a Batman rendezője, Matt Reeves nemrég elárult néhány részletet, és a forgatókönyvet „James Bond-szerűnek” jellemezte.

„Egyszerűen tudtam, hogy amikor elolvastam, hogy ez a bizonyos forgatókönyv nem az a mód, ahogy én szeretném megcsinálni” – kezdte Reeves. „Azt mondtam, nézd, azt hiszem, talán nem én vagyok erre a megfelelő ember. És elmagyaráztam nekik, miért szeretem ezt a karaktert. Azt mondtam nekik, hogy annyi nagyszerű film volt már, de ha ezt megcsinálnám, akkor személyessé kell tennem, hogy megértsem, mit fogok vele csinálni, hogy tudjam, hova tegyem a kamerát, hogy tudjam, mit mondjak a színészeknek, hogy tudjam, mi legyen a történet. Ez a változat – mondtam nekik a forgatókönyvre mutatva – egy teljesen érvényes és izgalmas verzió. Majdnem James Bond-szerű, de nem olyasmi, amihez igazán kapcsolódni tudnék.”

A Batfleck-rajongók szerencséjére látjuk még vele a csuklyás keresztes lovagot. A színész – talán utoljára – újra eljátssza a szerepet a DC hamarosan megjelenő The Flash című filmjében, amelyben Michael Keaton is újra bemutatja a szeretett karaktert. A The Flash a tervek szerint 2023. június 23-án kerül az Egyesült Államokban a mozikba, miután nemrégiben elhalasztották.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu