Késik a várva várt Star Wars Eclipse? A válasz sok kétséget hagy a rajongókban

Hatalmas fejlesztés van a Quantic Dreamnél a Star Wars Eclipse ügyében; új munkatársakat vesznek fel.

 

 

Az utóbbi időben sok szó esett arról, hogy mikor kerül a boltokba a Star Wars Eclipse, a hírek szerint akár 2027-re is datálják a megjelenést. A francia csapat egyik tagja hajlandó volt nyilatkozni a játék fejlesztésével kapcsolatos problémák miatti állítólagos késésekről. Jó híreket azonban egyelőre nem kaptunk. Mit szól ehhez a Quantic Dream?

A készítők a GamesRadar által megosztott e-mailben válaszoltak:

„A Star Wars: Eclipse-t nem halasztották el, mert a Quantic Dream soha nem jelentette be és nem is határozta meg a cím megjelenési dátumát”

A Quantic Dream az üzenetben elismeri, hogy még mindig aktív toborzási fázisban van a Star Wars: Eclipse és a harmadik fél projektjei számára. Ezek a nyilatkozatok párhuzamosan történtek a legutóbbi pénzügyi eredmények közzétételével. A francia csapat így inkább hallgat arról a bennfentes megjegyzésről, amelyben egyik emberük azt állította, hogy tud a projekthez szükséges személyzet és a kezdeti finanszírozás hiányáról.

A David Cage által alapított csapat rekord eredményekről és erős növekedésről számol be: csak a Steamen több mint egymillió példányt adtak el a Detroitból 6,5 millió játékot PC-n és PlayStationön. „Erős pénzügyi eredményeinket a katalógusunkban szereplő címeink erőteljes eladásai támasztják alá” – közölték.

Miközben várjuk a Star Wars: Eclipse további részleteit, de csak a bejelentő trailer marad egyelőre nekünk, amely George Lucas univerzumának egy kevésbé elcsépelt helyszínére, a Nagy Köztársaságba kalauzolja el a játékost. A Quantic Dream egy egyedi narratívára épülő akció-kalandjátékot ígér, amely több fejlesztéssel kerekíti le a Star Wars új aranykorát az iparágban.

Forrás: Games Radar

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu