Samuel L. Jackson ismét Mace Windu szerepében?

Samuel L. Jackson szeretné újra eljátszani Mace Windu karakterét a Star Wars világában.

 

 

Bár ez hivatalosan még nincs megerősítve, a rajongók abban reménykednek, hogy Samuel L. Jackson visszatér a Star Wars-univerzumba Mace Windu szerepében. A színész a Happy Sad Confused podcastban, Josh Horowitznak adott interjújában elárulta, hogy Bryce Dallas Howard (A mandalóriai és A Boba Fett könyve epizódjainak rendezője) felkérte őt, hogy újra eljátssza Mace Windu karakterét.

„Mindenképpen [reménykedjünk Mace Windu visszatérésében]. Hatalmas múltja van a Star Warsban a félkezű emberek visszatérésének… Az egyetlen ember, akinek valaha is mondtam ezt, a visszatérésről, az Bryce Dallas Howard volt, mert épp most csináltam vele egy filmet, és ő rendezi a mandalóriai epizódjait. Szóval, „Gondolod, hogy össze tudnál hozni nekem valamit?”. Kedvelsz engem, ugye? Erre ő: ‘Nagyon is kedvellek! Csodálatos vagy!’ Szóval, ‘Tegyél vissza oda. Tegyél be, edző, készen állok! Megtanulok bal kézzel fénykardozni, gyerünk, dobj be újra!”.

Jackson nem először beszélt a visszatéréséről, 2015-ben említette először a témát.

Mivel karaktere a Star Wars: Episode III – A Sith-ek bosszúja című filmben meghalt a Palpatine császárral (Ian McDiarmid) és Anakin Skywalkerrel (Hayden Christensen) folytatott harc során, a rajongók feltehetnék a jogos kérdést, hogy Bryce Dallas Howard hogyan tudná őt visszahozni a történetbe. Ez azonban nem lehetetlen, hiszen Windu valódi halálát nem mutatták meg közvetlenül a vásznon.

Temuera Morrison, aki A mandalóriai és a Boba Fett könyve című filmekben is feltűnik Boba Fett karaktereként, úgy fogalmazott, hogy érdekes történetszál lenne, ha Boba Fett bosszút állna Mace Windun az apja haláláért:

„Nagyon tartozom neki az apámért. Vége. Végzem vele. Rajta tartom a szemem. Tulajdonképpen ő van a lista élén”.

Lehetséges, hogy a Lucasfilm folytatja a Boba Fett könyve második évadát, ahol a két ellenség újra találkozhat.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu