Samuel L. Jackson elárulta, miért nem hiszi, hogy valaha is szerepel majd DC-filmben

MOZI HÍREK – Az MCU Nick Furyjaként Samuel L. Jackson a franchise egyik sarokköve, de a hűségen kívül más okai is vannak arra, hogy miért nem szerepel DC-filmben.

 

 

Samuel L. Jackson, aki a Marvel Cinematic Universe Nick Fury-jaként jóval több mint egy évtizedet töltött el, a DC világába eddig nem merészkedett. A Happy Sad Confused podcastben beszélgetve a hetvenéves színészt arról kérdezték, hogy a Marvelhez való hűsége akadályozza-e abban, hogy átmenjen a „másik oldalra”, de Jackson azt mondta, nem ez az oka, bár ő sem hiszi, hogy valaha is fog DC-filmet forgatni.

A podcast során Jackson kifejtette, hogy bár ő valójában inkább a DC képregények szerelmese, de a filmes produkcióikban nem látott semmi rendkívüli dolgot. Így nyilatkozott:

„Nos, úgy értem, mi mindannyian – színészek – zsoldosok vagyunk.”

„Valahogy ezt csináljuk, játszunk, akinek játszunk, de… De nem tudom, hogy fogok-e olyan DC forgatókönyvet olvasni, amitől azt mondanám: >>Igen, ez király!<<, mert az ember elvárja, hogy történjenek dolgok, mert… Úgy értem, képregényrajongó vagyok, szóval örökké képregényeket olvasok. És az igazat megvallva, nem is olvasok Marvel képregényeket… csak nézegetem őket, és amikor felfedeztem magam Nick Fury szerepében, véletlenül megláttam magam, és azt mondtam: >>Mit keresek én ezen a borítón?<<. És ennyi volt, visszatettem a könyvet… Egész életemben DC képregényeket olvastam, tudod. Mindannyian átéltük Superman, Batman, az Ezüst Utazó… Aquaman… Én úszó voltam… Mindenem a DC volt. De nem tudom, mi a helyzet velük filmes szempontból…”

Mint aki a Marvel Moziverzum első filmjében tűnt fel, Jackson lesz a leghosszabb ideje a Marvel Cinematic Universe tagja, megelőzve Jon Favreau-t, aki szintén a Vasemberben tűnt fel 2008-ban, és a Pókember: Nincs hazaút című filmben lépett színre eddig utoljára. Már csak ezért is több mint alkalmas arra, hogy véleményt mondjon arról, hogy szerinte a Marvel miért csinálja jobban a filmvásznon, mint a DC. Miközben egyetértett a podcast házigazdájával, Jackson elismerte, hogy a DC összekapcsolt univerzuma „egy kicsit össze-vissza”, míg a ami Marvelnél megy, „az az igazi formula.”

Habár Jackson világossá tette, hogy hol van a jövője, és nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a DC legnagyobb hősei mellett láthatjuk majd feltűnni, ha egy olyan DC-s forgatókönyv kerülne az ölébe, ami igazán felkeltette az érdeklődését, nem úgy tűnik, hogy a Marvel stúdióhoz való kötődése visszatartaná őt a részvételtől.

Forrás: Happy Sad Confused

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu