Megjelentek az első felvételek az új Marvel-filmből, a Kraven The Hunterből

MOZI HÍREK – Elkezdődött a Sony Marvel-univerzum új darabjának, a Kraven the Hunter forgatása, máris láthatunk néhány ígéretes felvételt róla.

 

 

A Sony Marvel-univerzuma egy új filmmel, a Kraven the Hunterrel bővül. A film inkább antihősként, mint főgonoszként ábrázolja Kravent, Pókember korábbi ellenségét. Nem ez az első alkalom, hogy a Sony Marvel filmjei ilyen értelmezéssel álltak elő. A „hullám” a Venommal kezdődött, majd Morbiusszal és Kraven the Hunterrel folytatódik. Az új antihős szerepét ezúttal Aaron Taylor-Johnson kapja.

A Twitteren megjelent néhány kép és felvétel, amelyeken Kraven karaktere szerepel. Az egyik videón egy Kraven bőrébe bújt dublőr kapaszkodik egy úton haladó autó oldalába.

Taylor-Johnson választása Kraven szerepére némi vitát váltott ki a képregényrajongók között, mivel nem igazán hasonlít az „eredeti Kravenre”. Aaron Taylor-Johnson azonban szépen kezelte ezt a kérdést. A Hero magazinnak azt mondta, hogy az eredeti mű rajongóinak más szemszögből kell nézniük a filmadaptációt:

„Tényleg más szemszögből közelíted meg, ami számomra a háttal állást jelenti”.

„Olyan, mintha a fizikai aspektusból közelítenéd meg, mert ez az, amit egy képregényből láthatsz. Azt gondolod, hogy ‘Ó, ő így néz ki, tehát nekem is így kell kinéznem’. Ezt látod, aztán elkezdesz hátrálni és mélyebbre ásni, és azt gondolod: ‘Innen származik, aztán van ez a kapcsolata, meg az a kapcsolata…’ Csak reméled, hogy olyasmit fogsz ábrázolni, amit életre tudsz kelteni. És ezzel helyet kap a folyamatban a saját értelmezésed, amely során megvan a lehetőséged, hogy „kiugraszd” a karaktert a képregény paneljei közül. Ez egy újabb kihívás, állandóan arról beszélünk, hogy nyomás alá helyezed magad. Hát én nem riadok meg az ellentmondásos helyzetektől, nem tudom, mi az, de mindig vonz minden olyan lehetőség, ami nagy kihívás elé állít!”

Mivel a film forgatása már elkezdődött, erről remélhetőleg még több képet láthatunk majd, amelyeken Taylor-Johnson és a többi szereplő is szerepel. Aaron Taylor-Johnson mellett Ariana DeBose fogj játszani Calypso-t, Alessandro Nivola egy ismeretlen gonosztevőt, Christopher Abbott az Idegent, Fred Hechinger a Kaméleont, és a veterán színész, Russell Crowe állítólag Kraven apját alakítja majd.

A forgatókönyvet Richard Wenk készíti, a Marvel-univerzum újdonságának rendezője pedig J.C. Chandor lesz. A Kraven the Hunter a tervek szerint 2023. január 13-án kerül először a mozikba.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu