Megjelent a Tekken Bloodline első előzetese – új anime-sorozattal állt elő a Netflix [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Arcane sikere után a Netflix a Tekken Bloodline-t választotta következő videojáték-adaptációjának.

 

 

A Tekken videojáték-franchise 1994-ben jelent meg az arcade játéktermekben, később az eredeti PlayStationre is adaptálták és az egyik legikonikusabb verekedős játékfranchise lett, hét fő résszel és számos spin-offal. A Tekken a Tekken 3-mal érte el az igazi átütő sikert, tömegjelenséggé és a történelem egyik legkedveltebb verekedős játékává vált.

Ime a sorozqat első trailere:

A Tekken játéksorozatot igazán sikeressé és kiemelkedővé maga a története tette a többi verekedős játékkal szemben. A történetet a harcok között mesélik el, amelyből megismerhetjük mélyebben a karizmatikus karaktereket és azt is, hogy a sorozat nagy hangsúlyt fektet a családi kötelékek fontosságára. A Tekken franchise-nak már volt egy animációs mozifilm adaptációja a kilencvenes években, ezúttal azonban a Netflix vette magához az „alapanyagot” és vágott bele egy második anime adaptációba.

Néhány főszereplőt már az első trailerben is láthattunk, így például a főszereplő Jin Kazamát és mesterét, Heihachi Mishimát. Emellett a franchise más ikonikus karakterei is feltűntek, mint például Paul Phoenix, King, Ogre és Kazuya.

A Netflix a videojáték-adaptációkat illetően már korábban is nagy sikert aratott a League of Legends univerzumát feldolgozó sorozatával, az Arcane-nal, amely nemrég a rangos Annie Awards-on is sikeresen szerepelt. A legnépszerűbb adaptációi közé tartozik a Konami veterán vámpír-sagájáról szóló sorozat, a Castlevania, de nemrég érkezett hozzánk a The Cuphead Show is, amely egy kihívásokkal teli akció-shooter játékon alapuló sorozat.

A Tekken Bloodline-nak még nincs hivatalos megjelenési dátuma, a Netflix azonban az első trailerben és az első hivatalos poszteren keresztül elárulta, hogy az adaptáció valamikor idén kerül adásba.

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu