A Godzilla vs. Kong folytatását idén forgatják Ausztráliában

A Godzilla vs. Kong folytatását is Queenslandben fogják forgatni, mint a film előző részét.

 

 

A Godzilla vs Kong következő részének már megvan a forgatási helyszíne, Queensland, Ausztrália. Annastacia Palaszczuk, az állam miniszterelnöke a sajtónak elmondta, hogy a forgatás valamikor idén kezdődik a Gold Coast és a délkeleti régió helyszínein. Palaszczuk megemlítette a film queenslandi forgatásának előnyeit is:

„A produkció várhatóan több mint kétszeresét hozza majd annak a 36,5 millió dollárjának, amelyet a Godzilla Vs. Kong hozott az államnak, ez örvendetes lökést ad a gazdaságunknak, miközben a világjárvány és a délkelet-queenslandi árvizek hatásait kiheverjük. Az ilyen típusú produkciók hasznára válnak a filmiparunknak, új munkahelyeket teremtenek és hatalmas lökést adnak a gyártási helyszíneken és azok környékén működő kisvállalkozásoknak és közösségeknek.”

A Legendary/Warner Bros első Godzilla vs Kong filmjét szintén Queenslandben forgatták és világszerte több mint 468 millió dolláros bevételt hozott.

„A magasan képzett stábtagok, az elsőrangú létesítmények és az egyedülálló helyszínek nagyszerű élménnyé teszik az ausztráliai forgatásokat. A szövetségi kormány támogatása mindig is kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy sikerüljön magas színvonalú forgatást és páratlan nézői élményt nyújtani” – mondta a Godzilla vs. Kong producere a helyszínről.

Amióta 2015-ben bevezették a Production Attraction Strategy-t, Queensland meglehetősen népszerű helyszínné vált mindenféle nemzetközi produkció számára, mint például az NBC által készített Young Rock, vagy a Peacock által készített Joe vs Carole és számos más új sorozat és film.

A Godzilla vs. Kong folytatásáról egyelőre nincs sok információ, bár Adam Wingard, az első film rendezője a Deadline-nak elmondta, hogy tervezi a franchise folytatását:

„Az egyértelmű kiindulópont, amit feldobtunk, az Hollow Earth felfedezése, szerintem van még mit tenni. Ez a Föld bolygó előtörténete, ahonnan az összes titán származik. Ebben a filmben rejtélyes dolgokat vetettünk fel, olyan dolgokat, amelyeket szeretnénk megoldani, felfedezni és a következő szintre emelni.”

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu