Túl komor az Elden Ring? Íme néhány mod, amik segítenek feldobni a hangulatot! [VIDEO]

Nehéz komolyan venni az Elden Ring világát, ha Homer Simpson személyében vagdalkozik az ember.

 

 

Az Elden Ring sikert sikerre halmoz, néhány nap alatt több mint 12 millió példányt adtak el belőle, és ennek a sikernek egy része a kifogástalan dizájnban és a kiváló grafikában rejlik, amely olyan erőteljes referenciákból merít, mint Kentaro Miura népszerű műve, a Berserk. Ez az olykor gyönyörű horror Hidetaka Miyazaki személyes stílusának része, de úgy tűnik, a moddereknek egészen más elképzelésük van a játékról.

A YouTuber ToastedShoes által játszott verzió egyértelműen messze áll a FromSoftware eredetijétől…

…leginkább egy nehéz vacsora utáni éjszaka rémálmaiból meríthetett ihletet.

Homer Simpsonnal a főszereplőnk, nekünk pedig Midlandson kell átutaznunk, hogy elintézzük Pepét, a békát, Elmót, Obamiumot vagy Rainbow Dash-t az Én kicsi pónimból.

 

Pepe béka, Elmo, Sonic és Sherk népesítik be Midlands-ot

 

Akad azért, ami előnyére változott: a teknősökből igazi kutyák lettek – igaz, ez esetben Goofyról beszélünk. Kecskék helyett hátra-szaltókat csinál, ki más, mint Sonic, és ha eddig féltél attól az NPC-től, akivel akkor találkozol, amikor kimész Necrolimbóba, akkor jobb, ha nem látod, ahogy átváltozik ebbe a baljós Tapsi Hapsiba. Emlékszel a félelmetes, aggresszív őrszemre a játék elejéről? Ő semmi ahhoz képest, mint Shrek Szamárháton.

Kétségtelenül a modok egyik legszórakoztatóbb oldala az olyan lehetetlen és őrületes crossoverek, mint a God of War és a GTA San Andreas összeboronálása, amelyben CJ és Barney északi tájakon járja az utat. A FromSoftware legújabb alkotása még az ilyen csodálatos modok nélkül is az év egyik legnagyobb játékává vált, habár mi azért nem voltunk tőle elájulva – ha még nem tetted, olvasd el az Elden Ringről szóló ismertetőnket!

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu