Humanoid Studios: a Mass Effect trilógia rendezője egy AAA sci-fi játékot készít!

Casey Hudson új stúdiója egy multiplatform játékot fejleszt, és nem egy, már létező IP-ről van szó, hanem valami vadonatúj készülget a Humanoid Studiosnál, amit már tavaly júniusban megalapított.

 

A Humanoid Studios weboldala több részletet is elárult az első játékáról. Ezt a csapatot a BioWare korábbi ügyvezetője, Casey Hudson vezeti. Egy új sci-fi univerzumban játszódó, AAA multiplatform játék lesz, így nagy eséllyel a PlayStation 5, az Xbox Series és a PC kapja meg a karakterközpontú narratívával rendelkező alkotást, amiből négy koncepciós képet is közzétett a Humanoid Studios. Ezek lent megtekinthetőek.

Az első képen két űrhajós fedez fel egy köves bolygót, ahol vagy korábbi civilizációk romjait fedezhetik fel, vagy valami sokkal komolyabb bár rájuk. A második képen valószínűleg ugyanaz a két karakter van továbbra is ezen a bolygón, de most mintavételezésről van szó. A harmadik képen egy bárnak, vagy kikapcsolódási helyszínnek tűnő területet láthatunk egy modern űrállomáson, és az ablakon keresztül tisztán kivehetőek a közelben levő bolygók. A negyedik, utolsó képen pedig talán a Földre emlékeztető, havas hegycsúcsos, folyós terület tárul el előttünk, de valami ismeretlen azért itt is van a hegyek között levő fehér építmények formájában, és néhány űrhajó feléjük tart.

A játék még nagyon korai állapotában tart a fejlesztésében, így 2025 előtt ne nagyon számítsunk a megjelenésére, továbbá a hivatalos bejelentés sem fog egyhamar megtörténni. Több álláshirdetés is van a Humanoid Studios weboldalán, és itt több is említi, hogy egyedi lényeket is láthatunk az értelemszerűen még nem közölt nevű játékban, de ugye ki tudja, hogy végül ez a koncepció a végleges, bolti kiadásban is ott lesz-e, vagy a fejlesztés során kiveszik ezt az ötletet a projektből.

Kíváncsiak leszünk, hogy mekkora hatással lesz az első három Mass Effect a játékra, hiszen ezeket anno Hudson rendezte, így szinte biztos, hogy valamilyen mértékben hatással lesz rá a múltbeli siker.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu