Bemutatkozik a GTA+, a Rockstar GTA Online előfizetése PS5-re és Xbox Series-re: íme a részletek!

A GTA 5 next-genre való átültetése után (amely már most toplistákat vezet, lásd lejjebb), a Rockstar ismét az online élményen erősítésére készül.

 

 

A Rockstar az új generációs konzolokat vette célba. Alig néhány napja hozta el nekünk a GTA 5-öt és a GTA Online-t PS5-re és Xbox Series-re, számos grafikai fejlesztéssel gazdagítva az eredetileg 2013-ban megjelent játékot. A fejlesztő azonban nem akarja itt befejezni a next-gen bulit: most jelentették be a GTA+-t: egy exkluzív előfizetést az említett platformok felhasználói számára.

A Rockstar sajtóközleménye szerint az új előfizetés március 29-től lesz elérhető, és soha nem látott előnyöket biztosít a játékosoknak.

A GTA+ tagok havonta 500 ezer GTA dollárt kapnak majd a Maze Bank számlájukra, de lehetőségük lesz ingatlanokat is vásárolni Los Santosban és környékén. Mindezt és még sok mást is kapnak majd a felhasználók havi 5,99 euróért.

Eközben a GTA+ tagok minden hónapban exkluzív jutalmakat élvezhetnek majd, többek között különleges járműfejlesztéseket, kedvezményeket, GTA$ és RP bónuszokat és még sok mást. Ami a március 29. és április 27. közötti első hónap újdonságait illeti, a Rockstar a következőket kínálja:

  • 500 000 GTA$, amely automatikusan befizetésre kerül a Maze Bank számládra.
  • A Prince Deveste Eight, Hao’s Special Works frissítéssel, mielőtt a nyilvánosság számára elérhetővé válik, valamint a narancssárga
  • Flipe és CMYK Distortion paklikat.
  • A La Mesában található Műhely, amely hozzáférést biztosít a Los Santos Tunerek különböző tartalmi frissítéseihez. A Workshop tulajdonosok ingyen költözhetnek La Mesába.
  • Az LS Car Meet díjak felfüggesztése. A jelenlegi LS Car Meet tagok, akik GTA+ programmal rendelkeznek, az esemény ideje alatt 50 000 GTA dollár visszatérítést kapnak.
  • A jachttulajdonosok felár nélkül frissíthetnek az Aquarius szuperjachtra.
  • A Gussét póló és a Broker Prolaps póló és kosárlabda rövidnadrág automatikusan a ruhatáradba kerül.
  • A Mammoth Avenger, a HVY APC és a TM-02 Khanjali transzporterborítása.
  • Ingyenes festékek és emblémák választéka a műhelyben.
  • 3X GTA$ és RP a Hao’s Special Works sorozatban.
  • 2X Autós találkozó hírneve a városi versenyzés sorozatban.

 

A jutalmak megszerzéséhez egyszerűen látogass el a Legendary Motorsport, Hao’s Special Works, Maze Bank Foreclosures, DockTease és más Grand Theft Auto Online boltokba. Érdemes megjegyezni, hogy a GTA+ előfizetők a GTA Online rendszeres frissítéseit és bónuszait is élvezhetik.

Így egyértelmű, hogy a Rockstar továbbra is el akarja kényeztetni azokat a felhasználókat, akiket a GTA Online funkciói vonzottak. Márpedig ők nem kevesen vannak, hiszen a Grand Theft Auto V és annak online módja a 2021-es év legnézettebb játékává vált, sőt…

 

A GTA 5 next-gen meghódítja Nagy-Britanniát

 

Február elején tudtuk, hogy a GTA 5 milyen eladásokat ért el ennyi év alatt: több mint 160 millió példányt, ami majdnem fele a teljes Grand Theft Auto-saga eladásainak. A Rockstar azonban nem elégedett ezzel a számmal, és úgy tűnik, hogy tovább akarják tolni a 2013-ban megjelent játékukat, hiszen annak next-genre való érkezése felpörgette az eladások ütemét az Egyesült Királyságban.

Mint azt a Gamesindustry a heti Top Weekly című kiadványában megosztja…

…a GTA 5 digitális eladásai alapján az év második legnagyobb debütálása lett, közvetlenül a sikeres Elden Ring mögött.

A From Software kalandját ebben az értelemben a Rockstar next-gen grafikával készült alkotása detronizálta, míg a Grand Theft Auto Online (amely az Xbox Series-en rögzített eladásoknak köszönhetően került be a listára) szintén igen tisztes helyezést ért el.

Forrás: Rockstar Games, Gamesindustry

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu