A Vampire: The Masquerade – Swansong egy új trailerben mutatja be az RPG-elemeket [VIDEO]

Bár előre kidolgozott vámpír-karaktereink lesznek a Swansongban, a készítők lehetővé teszik, hogy különböző játékstílusokat fedezzünk fel.

 

 

Bár a Vampire: The Masquerade – Swansong a természetfeletti világ minden rajongója számára érdekes címnek ígérkezik, az ismételt késések nem maradtak észrevétlenek a rajongók körében. Ennek ellenére a Big Bad Wolf és a Nacon Games továbbra is ad okot arra, hogy szemmel tartsuk az újdonságokat, így egy új trailerrel jelentkeztek, amely a játék RPG-mechanikáját tárja elénk.

Bár a készítők három előre meghatározott vámpír (Galeb, Leysha és Emem) irányítását bízzák ránk, képzettségfák segítenek majd, hogy vámpírerejüket a játékstílusunkhoz igazíthassuk.

Így olyan technikákat és tulajdonságokat fejleszthetünk majd, amelyek nem egyszer megkönnyítik kalandunkat, bár a Diszciplínákból adódó különböző erényeket is felfedezhetjük: az egyes karakterek egyedi képességeit.

Ez lehetővé teszi majd számunkra, hogy olyan extra mechanikákon keresztül haladjunk előre a játékban, mint például a jövőbelátás vagy a tárgyak elrejtésének képessége mások tekintete elől. Ezen kívül a vámpíroknak is lesznek tulajdonságaik és tehetségük, amelyek a kaland kulcsfontosságú pillanataiban elért sikerek vagy kudarcok által befolyásolt pozitív vagy negatív hatásokként jelennek meg. Ezzel el is érkeztünk a Confrontations-hoz, a párbeszédekhez, amelyekben azt a variációt kell majd választanunk, amely a legtöbb lehetőséget nyitja meg a nyomozásunkban.

Mindezek a mechanikák segítenek abban, hogy minden játékos stílusához illő vámpírt alkossunk, feltéve, hogy a játékos képes irányítani a hőseit. Ugyanis ha Galeb, Leysha vagy Emem nem fogyaszt elég vért, akkor az egyre növekvő éhségérzetük miatt kicsúszhatnak az irányításunk alól. Ily módon a fejlesztők a Vampire: The Masquerade – Swansong fejlesztői egy természetfeletti világba invitálnak minket, amely – ahogy azt egy gameplayben is megmutatták – veszélyesebb, mint amilyennek látszik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu