A 713-as szintű Elden Ring játékos hihetetlen könnyedséggel kaszabolja a játékbeli bossokat! [VIDEO]

Az Elden Ring és a FromSoftware híres a nehéz játékokról. Azonban ha valaki rászánja az időt, hogy minden lehetséges skillt kimaxoljon, az ellenfelek, sőt a bossok is könnyen hullanak körülötte.

 

Az, hogy az Elden Ring egy kihívásokkal teli játék, nem újdonság, főleg Hidetaka Miyazakitól, aki a FromSoftware egyik védjegyévé tette a a játékok nehézségét. Akik már bejárták Midlandet, azok már láthatták, milyen a játék impozáns bossaival megküzdeni.

Éppen ezért elképesztő, milyen a játékot a lehető legmagasabb szintre elérve játszani. Az AshesWolf nevű YouTube felhasználó megosztott egy videót, amelyben 713-as szintű karakterével veszi fel a harcot a játékbeli bossokkal.

 

 

A videóban láthatjuk, ahogy AshesWolf minden attribute-ot kimaxolva épp egy NG+ játékra készül, a játék második körére. Az eredmény pedig elképesztő. Karakterének alig néhány támadásra van szüksége és néhány másodperc alatt a legnehezebb ellenfelek is gond nélkül elesnek.

Nem ez az első alkalom, hogy elképesztő videókat látunk Elden Ring játékosoktól, egyesek, mint például a spanyol játékos, Bushido egyetlen találat nélkül vitte végig a játékot, s mindezt úgy, hogy videón nézve nagyon egyszerűnek tűnik az egész. A speedrunner közösségben is láthattunk már lenyűgöző teljesítményeket, mint például Nico Bellic játékosé, aki mindössze két és fél óra alatt, egyetlen meghalás nélkül végigvitte az Elden Ringet.

Hát igen, gyakorlat teszi a mestert.

Forrás: Esports Extras

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu