A Godzilla Kong ellen folytatásának munkacíme állítólag Son of Kong lesz

MOZI HÍREK – A Monsterverse következő filmjének munkacíméről szóló új részletek kétségessé tették Godzilla szerepét a filmben.

 

 

Miután nemrég kiderült, hogy a Godzilla vs. Kong folytatásának forgatása még idén elkezdődik Ausztráliában, úgy tűnik, az első utalást arra, hogy mi is lehet a két óriás második találkozásából, már a film munkacíme is sejteti: Kong fia. Míg Godzilla előző hollywoodi ismétlése nem tudta lángra lobbantani a kasszákat, és nem tudta maga mellé állítani a kritikusokat és a közönséget, addig a 2014-ben indult legújabb filmsorozat hatalmas kasszasikernek bizonyult, ami viszont a Godzilla Kong ellen-szörnyszéria esetleges összevonásához vezetett.

Bár a film végül a Covid-járvány csúcspontján került a mozikba, jól teljesített a kasszáknál…

…hatalmas sikert aratott az HBO Max számára, és 2021 egyik legtöbbet kalózkodott filmje is lett, ami azt sugallta, hogy a folytatás elkerülhetetlen.

Ugyan állítólag mindig is tervezték folytatni a történetet, a Godzilla vs. Kong megjelenésekor még nem voltak olyan teaserek vagy poszt-credit jelenetek, amelyek ezt bizonyossággá tették volna, de a Warner Bros. nem váratott magára túl sokáig, hogy a franchise jövőjét illetően döntést hozzon.

A film biztosan fejlesztés alatt áll, és a cél, hogy néhány hónapon belül elkezdődjön a forgatás, nincs tényleges megerősítés arról, hogy a filmben Godzilla és Kong is szerepel majd, mivel egyszerűen csak „új Monsterverse-filmnek” nevezik, és a Son of Kong munkacím miatt talán csalódás érheti majd azokat, akik a két ikon újabb szörny-összecsapására számítottak.

A Production Weekly számolt be arról, hogy a folytatás munkacíme Son of Kong lesz, ami sok találgatásra adott okot azzal kapcsolatban, hogy a film mindkét óriásszörnyre koncentrál-e, vagy pedig egy Kong-film lesz, miután visszatér az Üres Földre.

Mivel a Warner Bros. a jelek szerint nem siet tisztázni a dolgokat, még eltarthat egy darabig, mire kiderül az igazság a Monsterverse folytatásával kapcsolatban.

Az első Son of Kong 1933-ban került a mozikba, mindössze kilenc hónappal az eredeti King Kong-film bemutatása után, az ötlet, hogy az új film a cselekmény bármelyik részét abból a filmből venné át, nem állja meg a helyét, mivel a Kong: Koponya-szigetben már nagyrészt lefedték az ott bemutatott cselekményt. Ráadásul a Monsterverse valójában nem tartalmazta az eredeti King Kong-történetet, amely azzal végződött, hogy a nagy majom New Yorkban halt meg – és amely éppen a Son of Kong folytatása volt.

Persze már felmerült, hogy Godzilla saját Monsterverse tévésorozatot kap az Apple TV+-on, ami talán megmagyarázná, hogy egy film miért Kongra koncentrálna. Hogy mindez hogyan fog megvalósulni, és hogy az eddigi Monsterverse-ből ki fog visszatérni a legújabb kalandhoz, ha egyáltalán visszatér valaki, azt még egy darabig találgatni kell, amíg a Warner Bros. úgy nem dönt, hogy megosztja a Godzilla/Kong univerzum következő lépésével kapcsolatos terveit.

Forrás: Production Weekly

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu