God of War a kulisszák mögött: így készült az egyik legviccesebb törölt jelenet! [VIDEO]

Habár a pillanat végül – sajnos – nem jelenik meg a God of Warban, egy Kratos-fókuszú dokumentumfilmben bemutatták.

 

 

A God of War univerzuma a legutóbbi PC-s megjelenést követően kibővült, és játékosok ezrei ismerkedhetnek meg Kratos legújabb kalandjával. A Santa Monica címének sikerült a Steam legjobban értékelt PlayStation-játékává válnia, miután megdöntötte az egyidejű játékosrekordokat a platformon. Ennek eredményeképpen egyre több játékos teszi fel ugyanazt a kérdést: Kratos, Kratos lévén, miért nem dobál brutális sértéseket?

Erre a kérdésre nem tudjuk a választ, de az biztos, hogy a Santa Monica fontolóra vette, hogy a God of War egyik vágóképébe egy kis káromkodást is beilleszt. Ahogy a cikket alján található videóban láthatod, Kratos egy furcsa gondolatot ejt el, amikor virágot kell szednie:

„Én vagyok a háború kib*szott istene!”

Ez nem von le semmit abból a tényből, hogy Kratos mégis elindul szedni az említett virágokat. De ez a jelenet, amely a God of War: Raising Kratos című dokumentumfilmből származik, egy kicsit tovább megy, és a szinkronszínészek reakcióját mutatja be a főhős szavaira. Ezen kívül egy különös interakciót is láthatunk Christopher Judge (aki Kratost alakítja a játékban) és Sunny Suljic (aki Atreus hangját adja) között.

Ami a karakterek jövőjét illeti, azt már tudjuk, hogy az Amazon tárgyal a franchise platformjára történő adaptálásáról, így a videójátékon túl is számíthatunk hírekre Kratosról és társairól. Ha pedig kizárólag a gamer-világot nézzük, akkor a játékosok a God of War: Ragnarok kapcsán várják a híreket, amely a tervek szerint 2022-ben jelenik meg.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu