A hónap híre: készül a Max Payne 1 és 2 remake!

A Sam Lake által írt legendás akciószéria, a Max Payne a 2000-es évek elejének egyik legnépszerűbb figuráját adta nekünk.

 

 

A Remedy és a Rockstar egy legalább annyira váratlan, mint amennyire ünnepelt bejelentéssel lepett meg minket: a legendás Max Payne 1 és 2 visszatér, méghozzá a lehető legjobb módon: a Remedy Entertainment, az eredeti játék és olyan sikerjátékok alkotói, mint az Alan Wake és a Control, egy ambiciózus remake-et fejleszt, amelyet a Rockstar finanszíroz.

A Remedy Entertainment azt ígéri, hogy mindent belead a remake-be, és ennek bizonyítéka, hogy AAA-címes keretből dolgoznak.

A felújított Max Payne 1 és 2 a Northlight motorjával készül, ugyanazzal, amelyet a Control és a közelgő Alan Wake 2 is használ, amely az ígéretek szerint „a stúdió történetének legszebb játéka” lesz.

 

 

A brutális gépigényt leszámítva a finn csapat büszkesége habzsolja a „legeket”: minden idők egyik leghangulatosabb, leglátványosabb és legforradalmibb akciójátéka.

 

 

A Remedy és a Rockstar Games kapcsolata az eredeti játék megjelenéséig nyúlik vissza: „Izgatottak voltunk, amikor régi barátaink a Remedy-nél megkerestek minket, hogy készítsük el újra az eredeti Max Payne-játékokat” – mondta a Rockstar Games alapítója, Sam Houser: „Hatalmas rajongói vagyunk a Remedy által az évek során létrehozott munkának, és alig várom, hogy játszhassak ezekkel az új verziókkal.”

„Alig várom, hogy játszhassak az új verziókkal!” – Sam Houser, Rockstar Games

A sorozat első két játékának új remake-jei megerősítést nyertek PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, bár úgy tűnik, még türelmesnek kell lennünk, hogy visszatérhessünk a sötét New Yorkba és a szörnyű kilences viharba, mivel a projekt még a fejlesztés korai szakaszában van. „A Max Payne mindig is különleges helyet foglalt el a Remedynél dolgozók szívében, és tudjuk, hogy rajongók milliói érzik ugyanezt világszerte” – osztotta meg a cég vezérigazgatója, Tero Virtala.

Forrás: Remedy

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu