Nem hittük, hogy létezhet ennyire őrült Pókember-mod, pedig de! [VIDEO]

Pókember? Ugyan már, New York Cityben még egy kis póknak is vannak szórakozási lehetőségei…

 

 

Pókember viszonylag rövid idő alatt vált védelmező szuperhőssé, így természetes, hogy az ifjú Peter Parker átmeneti szünetet szeretne tartani a szuperhősi feladatok ellátásában. Ez vezetett oda, hogy egy furcsa moddal a GTA San Andreas világában szerepeljen, bár azzal a nyugalommal távozik, hogy New York Cityt egy másik pók védi: az igazi.

Nagyjából ezt a feltevést javasolja jedijosh920 felhasználó a PS4-es Marvel’s Spider-Man legújabb modjával: tűnjön el a szuperhős az útból, és váljon pókká, aki a lehető legjobban bejárhatja a várost.

Bár a gyakorlatban semmit nem ad hozzá a játékmenethez, mégis szórakoztató módja annak, hogy New York utcáin ökörködj.

Ahogy a hírhez kapcsolódó videón is láthatjuk, póknak lenni azt jelenti, hogy sokkal kisebb testtel rendelkezünk, mint amit az Insomniac játékában megszokhattunk Pókemberként. Viszont képesek vagyunk falakon mászni és hálót dobálni, hogy a városban mozogjunk és ellenségeket szedjünk le. Egy kis pók talán nem tűnik fenyegetőnek, de ez a mod emlékeztet minket arra, hogy miért kerüljük őket mindenáron.

A PlayStation címek sok modder fantáziáját megmozgatták, különösen, ha például a God of War-t nézzük. Az évek során születtek olyan javaslatok, amelyek Kratost félretéve lehetővé teszik, hogy Atreusszal és CJ-vel, a már említett GTA San Andreas főszereplőjével is játszhassunk.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu