Próbáld ki a Returnalt, ha mered! (Az új PS Plus-on)

Alig néhány órája ráadásul a Housemarque alkotása, a Returnal megkapta a GOTY-díjat a Bafta Games Awards 2022-en.

 

 

Az új PS Plus előfizetési modell 2022 egyik nagy bejelentése; úgy tűnik, a Returnal fejlesztőit is elérte a hír. A PlayStation lépése mindenféle reakciókat váltott ki, a szárnyai alá vett stúdiók pedig nem is örülhetnének jobban a hírnek. Ezt bizonyította a játékért felelős Housemarque is a legutóbbi nyilatkozatokban, amelyeket a Bafta Games Awards 2022 ünnepségen adott, ahol a játék elnyerte a GOTY-díjat.

A Housemarque vezérigazgatója szerint a PlayStationnek „zseniális” ötlete volt

Az Eurogamer Ilari Kuittinennel, a fejlesztő vezérigazgatójával beszélgetett, hogy megtudja, mit gondol a PS Plusról és a Returnalnak a szolgáltatásba való felvételéről. Véleménye szerint ez egy „zseniális” ötlet a PlayStation részéről, amely növelni fogja a munkájával játszó felhasználók számát: „Mint tudjátok, már eltelt egy kis idő az indulás óta, és tudjuk, hogy azok az emberek, akik [az előfizetéses szolgáltatásokra] feliratkoznak, rengeteg játékkal játszanak.”

A vezérigazgató így abban bízik, hogy több játékos „meri” majd kipróbálni a játékot: „Semmi sincs elrejtve, ha valaki akarja, könnyen bele lehet ugrani.” A nyilatkozat a PlayStation legújabb lépésének továbbgondolásával folytatódik: „A Sony bölcs döntéseket hoz, mint például ennek a játéknak a finanszírozása. Öt évvel ezelőtt kezdték el finanszírozni ezt a címet, hitet tettek.”

A PlayStation által bejelentett új PS Plusról még nem hallottunk további részleteket, bár azt már tudjuk, hogy 200 partner együttműködésére számítanak a gazdag katalógus biztosítása érdekében. Ennek ellenére sokunknak vannak kétségei az új szolgáltatással kapcsolatban: jó kérdés, hogy fel tudja-e venni a versenyt az új PS Plus az Xbox Game Pass-szal?

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu