Így fest majd a Thor: Szerelem és mennydörgés főgonosza?!

MOZI HÍREK – Az eddigi legjobb pillantást vethetjük Christian Bale Gorr, az Isteni Mészárosára egy hivatalos Thor: Szerelem és mennydörgés akciófigura jóvoltából.

 

 

A hivatalos Thor: Szerelem és mennydörgés akciófigurák újabb ízelítőt adtak a film antagonistájáról. A filmben Christian Bale debütál a Marvel Moziverzumban, mint az aljas Gorr, az Isteni Mészáros, aki Chris Hemsworth Thorjának és Natalie Portman The Mighty Thorjának ellenségeként szolgál. Bár a szereposztásáról tudunk, a forgatásról kiszivárgott elmosódott fotókon és a főgonosz LEGO változatán kívül nem sok mindent láthattunk Bale-ről a szerepében.

Most egy sokkal jobb képet kaptunk Gorrról, az Isteni Mészárosról, így az MCU-ban eddig a legjobban láthatjuk a karakter megtestesülését.

A hivatalos Gorr akciófiguráról készült fotók a közösségi médiában terjedtek el, és a részletesség sokkal pontosabb, mint amit a LEGO változatnál láthattunk.

Ez még mindig egy műanyag akciófigura, és nem egészen Christian Bale hús-vér Gorrja, de egy szép pillantást enged a gonosztevőre, amíg a rajongók továbbra is várják a hivatalos trailer megjelenését. Nézd meg a figurát alább.

A képregényekben Gorr egy megkínzott lélek, aki egy életen át odaadóan imádkozott az isteneknek, akik soha nem válaszoltak az imáira, ami miatt egy életen át tartó nyomorúság után összeomlott. Amikor birtokába kerül egy sötét isten kardja, és átalakul „Isteni Mészárossá”, Gorr személyes küldetésének tekinti, hogy bosszút álljon az isteneken, akiket azért hibáztat, mert hagyták, hogy rossz dolgok történjenek vele és a családjával. Végül a legnagyobb kihívást jelentő ellenfelére akkor talál, amikor találkozik Thorral.

 

Gorr lemészárolja Thort?!

 

Chris Hemsworth azzal ugratott, hogy hamarosan véget érhet számára az MCU Thor szerepében, talán már a Thor: Szerelem és mennydörgés után. Ha ez így van, akkor valami tragédia várhat a karakterre, hála Gorr az Isteni Mészárosnak, talán azért, hogy a The Mighty Thor átvehesse a szerepet a jövőbeli MCU-filmekben. Mindenesetre Hemsworth korábban a The Today Show című ausztrál műsorban elmondta, hogy aggódik amiatt, hogy a rajongók érdeklődése „csökken” az ő Thorja iránt, és úgy gondolja, hogy az óra ketyeg.

„Hány Pókembert csinált már [Tom Holland]? Ő egy kicsit le van maradva mögöttem. Azt hiszem, ő hármat csinált, én hat vagy hét Thort, szóval talán [én már végeztem]” – mondta Hemsworth. „Amíg leszek, addig felbukkanok, de úgy érzem, hogy ez a fajta lelkesedés talán kezd alábbhagyni.”

A Thor: Szerelem és mennydörgés a tervek szerint 2022. július 7-én kerül a hazai mozikba.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu