Végre kiderül a Thor: Szerelem és mennydörgés trailerének megjelenési dátuma?

MOZI HÍREK – A Thor: Szerelem és mennydörgés máris rekordot döntött az MCU-n belül azzal, hogy három hónappal a film premierje előtt még nem adott ki trailert. Egy nemrég a rendező által megosztott kép azonban ennek megváltozására utalhat.

 

Már csak három hónapot kell várnunk a Thor: Szerelem és mennydörgés premierjéig, amelyet Taika Waititi rendezett, és amely a Thor: Ragnarök folytatása lesz. A rajongók azonban egyre türelmetlenebbek az utóbbi időben, hiszen még mindig nincs trailer vagy hivatalos felvétel a készülő filmről, ami még az MCU-n belül is szokatlan. 2008-ban is hasonlót éltünk meg, amikor A hihetetlen Hulk debütált, azonban az új Thor-film még a Hulkot is túlszárnyalta a várakoztatás terén.

Ez a csend azonban hamarosan megtörik, legalábbis Taika Waititi közösségi médiában közzétett képe alapján úgy tűnik. A fotón a rendező és a film két főszereplője, Chris Hemsworth és Tessa Thompson látható, amint kézjeleket formálnak, amelyekből kivehető a 11/4/22 dátum.

Mondani sem kell, hogy a rajongók elkezdtek találgatni, vajon jelent-e ez valamit vagy sem. . A rendező két ujjal 11-est formáz, Hemsworth négy ujját tartja fel, Thompson pedig két peace-t mutat, amit 22-nek lehet értelmezni. Ha ezeket összerakjuk, akkor a kézjelek a közelgő trailer megjelenési dátumára utalhatnak, tehát

ebben az esetben április 11-re.

Persze 11-én majd meglátjuk, hogy jól tippeltünk-e vagy sem.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu