Újraforgatják a Thor: Love and Thunder-t?

MOZI HÍREK – A rajongók csodálkozhatnak, hogy még nem kaptunk előzetest az új Thor: Love and Thunder filmhez, annak ellenére, hogy négy hónap van a megjelenésig. Chirstian Bale, azaz Gorr jeleneteit kell újravenni.

 

Az MCU rajongóiban elég nagy volt az aggodalom a közelgő Thor-filmmel kapcsolatos hírek hallatán. Christian Bale, aki Gorrt, a Mészárost alakítja, újraforgatja jeleneteit a készülő filben, hogy még többet hozzanak ki Gorrból. Ez egyesek számára azért lehet aggasztó, mert viszonylag közel van az új Thor-film megjelenési dátumához, ami július 8-a lesz. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke azonban biztosította a rajongókat, hogy nincs miért aggódniuk, ezek az újraforgatások csupán lehetőségek arra, hogy a legtöbbet hozzák ki az anyagból:

„Az ‘újraforgatás’ sokak fejében egy rossz szó. ‘Ó, ez a film újraforgatáson van, biztos valami probléma van. Az újraforgatások kulcsfontosságúak a filmjeinkben, kezdve a Vasemberrel. Mindig azt mondjuk, hogy okos filmesek vagyunk a Marvelnél, de nem vagyunk zsenik, és a legjobb módja annak, hogy konsturktív észrevételeket tegyünk, ha megnézzük a filmet. Tehát megcsináljuk a filmet, és azt mondjuk: „Ó, nem, ez nem jó. Ez nem működik”, és most már van egy rendszerünk erre, ami elég pontos és hatékony. [Az újraforgatások] néha egy napig, néha tizenöt napig, néha tovább is eltarthatnak, ami után folytatjuk és a lehető legjobbá tesszük a filmet.”

Állítólag az újraforgatások hátráltatják a Marvel stúdiót abban, hogy a Thor: Love and Thunder trailerét közzétegye, annak ellenére, hogy négy hónap van hátra a film bemutatójáig. Christian Bale Gorr karakteréről még nem sokat tudunk, hivatalos képeket vagy klipeket még nem mutattak róla, be kell érnünk egyenlőre néhány forgatási képpel, amelyekben Gorr jelmezében látható.

Gorr filmes megjelenése azonban biztosan érdekes lesz. A karakter elég sötét háttértörténettel rendelkezik; egy névtelen bolygón nő fel, állandóan az éhhalál szélén áll, és nincs más reménye, mint az istenek, akikhez minden nap imádkozik. Ennek ellenére nem kap segítséget, így minden hitét elveszti bennük, amiért száműzik. Aztán szemtanúja lesz két harcoló istennek, és amikor rájön, hogy mindvégig közömbösen figyelték szenvedését, gyűlölettel és bosszúvágytól tombolva egy tettelen fekete gomorrá változik. Ez a bosszúvágy vezeti el végül Thorhoz is. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Gorr történetéből mennyit fog feldolgozni a film, arra azonban mindenképpen kíváncsiak vagyunk, hogy az Oscar-díjas Christian Bale hogyan alakítja majd a főgonoszt.

A Thor: Love and Thunder 2022. július 8-án kerül az Egyesült Államokban a mozikba, a Marvel Moziverzum negyedik fázisának részeként. A filmet Taika Waititi rendezi, a főbb szerepekben Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Pratt, Jaimie Alexander, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Jeff Goldblum és Vin Diesel lesz látható.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu