A rendező szerint még az is lehet, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés elkészül a premier napjára…

MOZI HÍREK – Taika Waititi talán csak viccelt, amikor ezt mondta, de a Thor: Szerelem és mennydörgés még nincs kész, hiszen már csak négy hónap van a premierig.

 

 

A Thor: Szerelem és mennydörgés esete nem egyedi: ismert, hogy a Marvel-filmek és tévésorozatok esetében néha szinte lehetetlennek tűnik, hogy időben elkészüljenek. A Loki utolsó epizódja csak az évad felénél készült el, a Pókember: Nincs hazaútnál pedig úgy tűnt, hogy a VFX-frissítéseket akkor végezték el, amikor a filmet már játszották a mozikban. Éppen ezért nehéz megmondani, hogy a rendező, Taika Waititi viccel-e vagy sem, amikor a Variety-nek azt mondta, hogy a júliusiban bemutatandó mozi még nem készült el, és lehet, hogy csak a premier előtti napon lesz kész.

Az idén érkező folytatások közül bár Doctor Strange a multiverzummal száll szembe, de a Thor az év legőrültebb filmjének ígérkezik, hiszen Natalie Portman visszatér a franchise-ba Jane Foster szerepében, Christian Bale pedig Gorr, az isteni mészáros szerepében tűnik fel, és persze Chris Hemsworth is visszatér a Stormbreakerrel hadonászó viharisten szerepében. Waititit a Variety nyomására a filmmel kapcsolatos információkkal szolgált, de azt mondta, hogy igazából semmi újat nem tud mondani, pláne azzal kapcsolatban nem, hogy mikorra készül el a film.

„Nincs már semmi, mindent elmondtam az elmúlt két évben. Még mindig nincs kész. Júliusban jön ki, szóval június végén lesz kész. Vagy úgy egy nappal a premier előtt. Mi így csináljuk.”

A Thor nem a legjobban indult az MCU-ban. Míg az első filmje viszonylag jó fogadtatásban részesült, a Thor: Sötét világot folyamatosan az MCU egyik legrosszabb filmjeként jegyezték, de Waititi rendezése a Thor: Ragnarök olyan módon váltotta meg a mennydörgés istenét, amire senki sem számított. Most úgy néz ki, hogy a történet legújabb részével folytatni fogja ezt a trendet. Korábban Waititi maga mondta, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés a legőrültebb film, amiben eddig részt vett.

Mindenesetre a rajongók már nagyon várják az új filmjét, amelyben a Galaxis Őrzői is visszatérnek a jövő évi saját kalandjuk előtt. A Thor: Szerelem és mennydörgés július 7-én érkezik a hazai mozikba.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu