Brie Larson izgatottan jelenti be: a Halálos iramban „család” tagja lett!

MOZI HÍREK – Brie Larsont jól ismerhetjük olyan nagyszerű szerepeiből, mint Ms. Marvel, illetve a Szobából, amelyért Oscart is kapott. Most a Halálos iramban csapatához csatlakozott, amelyet egy izgatottsággal teli Instagram-posztban árult el rajongóinak.

 

Brie Larson nagy izgatottság közepette osztotta meg a jó hírt rajongóival: ő is csatlakozik a Halálos iramban franchise utolsó két részének szereplőgárdájához! „Az izgatottság sem kellően erős kifejezés arra, hogy mit érzek a Halálos iramban családhoz való csatlakozással kapcsolatban. Köszönöm, hogy ennyi kedvességgel és izgalommal fogadtatok, @vindiesel. alig várom, hogy többet is megoszthassak (amikor tudok)”. Larson Instagram-posztjában reagált Vin Diesel bejelentésére is, aki tulajdonképpen megelőzte őt, amikor elárulta, hogy az Oscar-díjas színésznő csatlakozik a Halálos iramban csapatához és egyben igen kedves szavakkal köszöntötte is Larsont a „családban”.

„Igen, igen, igen… a vállam feletti angyalra nézve az ember elkiáltja magát: „Ez a Marvel Kapitány!”. Csupa nevetés és boldogság árad ebből a képből. Ami azonban nem látszik rajta, az az a karakter, akit majd a Halálos iramban 10-ben alakít. Fogalmad sincs róla, mennyire időtlen és lenyűgöző lesz a mitológiánkban. A szépségén, az intellektusán… az Oscarján túl, haha, ez a mély lélek, aki olyasmit ad hozzá, amire talán nem is számítottál, de vágytál rá. Üdvözöljük a CSALÁDBAN Brie.”

Brie Larsonon kívül egyébként még sok más nagy név veszi ki majd a részét a több, mint 20 éves franchise lezárásából. Jason Momoa szintén nem rég jelentette be, hogy csatlakozik a sorozathoz, mint egy gonosz karakter, aki egyszerre lesz vicces és extravagáns is. Mellette Charlize Theron, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jason Statham, John Cena, Sung Kang, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Lucas Black és Ludacris is szerepelni fognak a két lezáró részben, legalábbis jelenleg így tudni.

A Halálos iramban a kezdetekben csak mérsékelt sikereket hozott, azonban az évek során igazi kultusz filmsorozat lett, hatalmas bevételekkel. Valószínűleg még a korábbi részeknél is nagyobb, milliárdos bevételre számíthat majd a franchise két utolsó része, mivel Vin Diesel korábban már bejelentette, hogy ezek a filmek zárják a 2001 óta futó filmsorozatot, így az eddigi filmek rajongói bizonyára látni akarják majd a sorozat búcsúzó részeit.

A Halálos iramban 10-et Justin Lin rendezi, a film várhatóan 2023. május 19-én érkezik a mozikba. Ez után sem kell végleg búcsút mondanunk a franchise-nak, mivel a készítők számos spin-offot terveznek.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu