Végre kijött a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese! Egy nap alatt 209 millió megtekintést kapott! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Április 18-án eljött a várva várt nap, amikor az eddig rekordot döntő Thor: Szerelem és mennydörgés első trailere is napvilágot láthatott. Nem csoda, hogy a rajongók rögtön rávetették magukat, így 24 óra alatt 209 millióan nézték meg az előzetest.

 

A nyári Marvel premierek első előzeteseként érkezett meg hétfőn a Thor: Szerelem és mennydörgés trailere, amely, tekintettel arra is, hogy milyen sokat kellett várni rá, igen tekintélyes, 209 millió megtekintést produkált az első 24 órában. Ezzel jelenleg az egyik legnézettebb trailerré vált (két új Bosszúállók film és a legújabb Pókember mellett). Maga a másfél perces előzetes nem sokat árul el a filmből; gyors, egymást váltó és szemet gyönyörködtető vágóképek, apró poénok és persze Thor karaktere színesítik az új trailert, amely tulajdonképpen a már korábban kiadott szinopszist mutatja be a film jeleneteivel:

„A filmben Thor egy olyan utazásra indul, amihez foghatót még soha nem látott – a belső béke keresésére. Ám visszavonulását megzavarja Gorr, a Mészáros néven ismert galaktikus gyilkos, aki az istenek kiirtására törekszik. A fenyegető veszély megfékezésére Thor Valkűr király, Korg és volt barátnője, Jane Foster segítségét kéri, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – megmagyarázhatatlan módon a Hatalmas Thorként használja mágikus kalapácsát, a Mjolnirt. Együtt vágnak bele egy hátborzongató kozmikus kalandba, hogy felfedjék az Isteni Mészáros bosszújának rejtélyét és megállítsák őt, mielőtt túl késő lenne.”

 

 

Az előzetes nagy része egybevág a Thor: Szerelem és mennydörgés nyitányával, leszámítva az utolsó, extra jelenetet a cím után, amelyen Natalie Portman Jane Fosterje a magasba lendíti a híres Mjolnirt. A film leírása és előzetese alapján azt gondolhatnánk, hogy most végleg elválik Thor és a Galaxis őrzőinek útja, de ki tudja, talán Waititi tartogat még ezzel kapcsolatban is meglepetéseket számunkra és a Gorral való végső küzdelemben ők is Thor segítségére lesznek.

Chris Hemsworth annyit árult el a rajongóknak az új filmről, hogy „nevetni, sírni és sírva röhögni” fognak majd rajta, amelyből már egy kis szelet humort maga az előzetes is felvillantott. Waititi egyébként az eddigi „legőrültebb” alkotásaként nevezte meg a filmet, amely után nehéz lesz tartania magát a Thor-ban felállított standardjaihoz.

„Nos, csak magunk és az olvasók között: csináltam már néhány őrült sz*rt az életemben. Vagy tíz életet éltem le. De ez a legőrültebb film, amit valaha csináltam. Ha leírnám ennek a filmnek az összes elemét, nem lenne értelme. Mintha talán egyszerűbb lenne, ha nem is készítenénk el. Mintha besétálnék egy szobába, és azt mondanám: „Ezt akarom, meg ezt, meg ezt, meg ezt. Kik szerepelnek benne? Ezek az emberek. Mi lesz a címe? Szerelem és mennydörgés. Úgy értem, egy ilyen film elkészítése olyan érzést kelt benned, hogy többé már nem akarsz, nem mersz alkotni, csak hátradőlnél legszívesebben. Talán ezután már nem is fogok.”

Arról, hogy végül szerepelnek-e majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben a Galaxis Őrzői, illetve hogyan fogják meg Waititiék Gorr történetszálát és az istennel való összecsapását talán többet is megtudhatunk nemsokára, amikor megérkezik az új Thor film hosszabb előzetese. Ehhez azonban még nincs konkrét dátum.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu