Will Smith Indiában mutatkozott először nyilvánosan az Oscar-gála óta

MOZI HÍREK – Az Oscar-gálán történt botrány után, ahol pofont adott Chris Rocknak, először láthattuk Will Smith-t nyilvánosan. Az indiai Mumbaiban pózolt fotósoknak.

 

Will Smith a hírhedt Oscar-pofonja után egy hónapig kerülte a nyilvánosságot, de most Indiában láthattuk nyilvánosan. Mint ismert, a legutóbbi Oscar-gálán Smith felpofozta Chris Rockot, mert viccelődött felesége, Jada kopaszságán. A sztár felesége autoimmun betegségben szenved, ami gyors hajhullást okozott, és az erre reflektáló vicc nagyon érzékenyen érintette Will Smith-t. Ugyanezen a gálán Smith nyerte a legjobb színésznek járó díjat a Richard királyért.

A botrány után Hollywood mellőzte a színészt, több olyan projektet is elhalasztottak, amiben színészként vagy producerként érintett. Hiába kért bocsánatot, az Akadémia 10 évre kizárta, és eddig vissza is vonult a nyilvánosságtól. Szombaton viszont Mumbaiban tűnt fel egy magán repülőtéren, de a TMZ szerint az indiai média már tudott Smith útjáról, és a rajongók is ott várták.

Bár látogatásának célját nem tudjuk, a pletykák szerint találkozni akar Sadhguruval, aki ismert indiai spirituális vezető. Nem ez lesz az első találkozó, Smith és családja 2020-ban már együtt volt az indiai szerzetesek jellegzetes öltözékét viselő Sadhguruval Los Angelesben. Smith imagyöngyöket viselt a nyakában. Előtte 2019-ben is járt Indiában a Will Smith’s Bucket List című valóságshow-ja kapcsán, ekkor is végzett különböző szent rituálékat.

A rajongókhoz hasonlóan Hollywood is megosztott Will Smith botránya kapcsán. Volt, akik a letartóztatását követelték. Az Oscar gála óta Smith és családja a viccek céltáblájává vált, sokan Chris Rockot támogatták. Az indiai netezők is kifejezték a véleményüket azt ajánlották, hogy pofozza fel a helyi politikusokat is. De nem mindenki ítélte el a dolgot, Denzel Washington és Terry Crews például támogatja a sztárt.

Will Smith további karrierjével kapcsolatban ellentmondásos találgatások vannak. Egyes szakértők szerint Hollywood számára ez az egész egy jó reklám, és Will Smith-t elárasztják majd szerepekkel, mások úgy vélik, hogy legalább néhány évig nem fogjuk látni a King Richard-dal Oscart nyert színészt. Több filmje, így a Bright 2, az I Am Legend, a Bad Boys 4 és az életrajzi filmje is parkolópályára került. Az Akadémia kizárta a tagjai közül, de nem vette el Smith Oscarját. Ez utóbbi döntés szintén sok vitát kavart.

Nem szabad elfelejteni, hogy Will Smith az egyik legkeresettebb színész a szakmában, így nem valószínű, hogy hosszú távú problémája lenne a viselkedése miatt. Legközelebb az Apple TV+-on láthatjuk őt az Emancipation című rabszolga-drámában.

Chris Rock még mindig a történtek hatása alatt áll. Nemrég röviden, de magához méltóan humorosan nyilatkozott:

„Jól vagyok, van egy egész műsorom [más témákról], és addig nem beszélek róla, amíg nem kapok fizetést. Az élet jó. Visszakaptam a hallásomat”.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu