A Resident Evil sorozat új trailerétől a hajad is égnek áll! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Netflix július 14-re tűzte ki a Resident Evil-produkció premierjét, és már most előzetessel igyekszik felpörgetni a közönséget.

 

 

A Resident Evil az elmúlt hónapokban második aranykorát éli, hiszen a franchise a videójátékon és filmeken túl új utakat is felfedezett: mint például a tévésorozatok világát. A Netflix ugyanis felfigyelt a Shinji Mikami-sagában rejlő potenciálra, és egy élőszereplős sorozattal emelte a közönség elvárásait, amelyhez kapcsolódva már több színészt és néhány plakátot is bemutattak.

Ám nem meglepő módon a platform felhasználói máris realisztikusabb megközelítést kértek a produkciótól. Ennek megfelelően a Netflix ma egy új trailerrel lep meg minket, amely a civilizáció bukását és az azt követő zombiktól hemzsegő környezetben való túlélést mutatja be néhány szereplőnek.

A videó során néhány véres jelenetet is láthatunk, amelyek illeszkednek a franchise általános hangvételéhez.

A túlélők zombikat mészárolnak, feszült helyzeteket, üldözéseket és egyebeket láthatunk. Az apokaliptikus forgatókönyvben Jade Weskert kísérhetjük el, aki eltökélten próbálja feltárni az apja és az Umbrella Corporation közötti rejtélyes kapcsolatokat.

A Netflixnek korántsem a Resident Evil sorozat az első próbálkozása egy videójáték kis képernyőre adaptálására. Alig néhány hónappal ezelőtt a platform előfizetőit a League of Legends-sorozat, az Arcane nyűgözte le. Emellett a híres márka olyan produkciókat is készít, mint a Sonic Prime, amely már az első trailerével egyértelművé tette, hogy a fiatalabb közönséget célozza meg.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu