Bruce Willis utolsó szerepe igazán emlékezetesnek ígérkezik [VIDEO]

MOZI HÍREK – Bruce Willis maffiavezérként parádézik legújabb – feltehetőleg az egyik, ha nem egyenesen „az” utolsó – akciófilmjében, a White Elephantban.

 

 

A legendás színész, Bruce Willis (egy újabb) utolsó filmje, a White Elephant továbbra is pergő akcióra fókuszál. Willis mellett a főbb szerepekben A galaxis őrzőiből ismert Michael Rooker, a Fekete özvegy gonosztevője, Olga Kurylenko és a kétszeres Oscar-jelölt John Malkovich látható. Bruce Willis családja nemrég jelentette be, hogy a színész afázia diagnózis miatt visszavonul a színészettől. A hír sokkolta a szórakoztatóipar világát, különösen azokat, akik élvezettel követték Bruce Willis szarkasztikus humorral átszőtt akcióhős-filmekből álló karrierjét.

A filmben feltűnik Vadhir Derbez is, aki a White Elephantban kapott kulcsszerepet, és aki nemrég A hetedik nap című filmben játszott.

Az RLJE a White Elephantot a mozikban és az AMC+-on streaming formájában 2022. június 3-án mutatja be.

A White Elephant az ex-tengerészgyalogosból lett maffia végrehajtó Gabriel Tancredi (Rooker) történetét követi nyomon, aki a lelkiismeretével és becsületkódexével küzd, miután a kegyetlen maffiafőnök, Arnold (Willis) utasította, hogy minden fenyegetést likvidáljon, miután két rendőr szemtanúja volt egy elrontott merényletkísérletnek, amit a pártfogoltja, Carlos követett el. Mivel a lelkes beosztottja bizonyítani akar, a rivális bandák lépéseket tesznek, és a holttestek száma egyre nő, minden lépése életeket veszélyeztet, beleértve a sajátját is. Ez egyfajta életstílus: élni a kódex szerint, meghalni a golyó által.

A film rendezője Jesse V. Johnson, a producerek pedig Jordan Beckerman, Jeff Bowler, Jon Keeyes, Jordan Yale Levine és Mandi Murro.

A Drágán add az életed! 67 éves  sztárját nemrégiben sikerült lencsevégre kapni először, amióta visszavonult. Bruce Willist egy barátjával látták vacsorázni Los Angelesben a Divino olasz étteremben vasárnap délután. A színész laza maradt, szürke pólót, farmert és zöld baseball sapkát viselt, mielőtt a pár sétálni indult a környéken.

Néhány popkultúra-szakértő rámutatott, hogy Willis döntése, miszerint visszavonul a karrierjétől, éles emlékeztető volt arra, hogy az emberek sosem tudják, min mennek keresztül mások.

Ez vonatkozik a hírességekre és minden közszereplőre is. Robert Thompson, a Syracuse Egyetem populáris kultúra professzora megjegyezte, hogy a közfelfogás, miszerint a hírességeket közelről ismerhetjük, csupán illúzió, amit a bulvársajtó és a közösségi média teremt meg számunkra.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu