Már a következő játékukon dolgoznak a FlatOut alkotói?

A Bugbear Entertainment a pletykák szerint már nem a Wreckfestre koncentrál.

 

A Bugbeart a 2000-es évek közepén ismerhettük meg: a finn csapat hozta össze az első két FlatOutot (a harmadikról nem beszélünk, és a negyediket is egy másik csapat valósította meg), majd a 2010-es évek során lassan, de biztosan megvalósítta az eleinte még Next Car Game kódnéven futó, ma már Wreckfest néven ismerős játékát, ami egészen ügyes volt, és idővel elég komoly tartalmi bővítéseket kapott (ráfért, mert amikor megjelent közel négy éve, akkor még kicsit hiányosnak tűnt). Valóban a FlatOut képletes folytatását hozta össze „a bogaras medve”…

Egy lengyel weboldal, a ZdobywcyGier írt arról (amit azóta törölt, hmm… gyanús, de a WCCFTech összefoglalta szerencsénkre), hogy a Bugbear Entertainment már a Wreckfest utáni játékán gondolkodik. Állítólag Stuntfest lesz a neve, az év folyamán lesz bejelentve, és a FlatOut/Wreckfest pároson túl a Destruction All-Stars is ihletül szolgál a csapatnak, mert a karakterünk elhagyhatja a járművét, hogy gyalog közlekedjen. Valamilyen sivatagi utak is lesznek.

A Trackmaniához hasonló, hatalmas lejtős, ugratós pályák, roncsderbi, és a FlatOutból ismerős pilótakilövés a céltáblára – ezek mind a Stuntfest részei lesznek. Tárgyakat is használhat karakterünk a kontroller két ravaszának segítségével. A Wreckfesthez képest sokkal dinamikusabb vezetési élményre számíthatunk, továbbá lesz nitro illetve egy különleges (Ultimate) képesség is. Az egyikük a Glider lesz, amit a levegőben vethetünk be. Nagy járműváltozatosság is lesz a pickupoktól a buggy-kon át a sportkocsikig, hagyományos szedánokig, és a színt mi adhatjuk meg. A Wreckfest sérülési rendszere visszatér: életcsíkuk lesz, és valószerűen fognak lemorzsolódni a sérülések során.

Mindez persze nem hivatalos, de nem meglepő, ha valami tényleg lesz, és már azt is sejthetjük, hogy mikor jöhet a hivatalos bejelentés. Az Embracer Group alá tartozó THQ Nordicnak lesz egy digitális műsora, ahol sok bejelentés jöhet, és ezt a cég augusztus 12-én fogja megtartani.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu