A szikla producere cáfolja a népszerű James Bond-elméletet

MOZI HÍREK – A rajongók azt feltételezték, hogy Sean Connery karaktere valójában egy idősebb James Bond, de Jerry Bruckheimer elveti ezt az ötletet.

 

Úgy tűnik, hogy a The Rock titokban nem egy álruhás James Bond folytatás, ahogy azt néhány rajongó feltételezte. Évek óta népszerű rajongói elmélet, hogy Sean Connery karaktere az 1996-os akciófilmben valójában egy idősebb Bond, aki más néven fut. Mivel az elmélet továbbra is fennállt, sok rajongó készpénznek vette, hogy A szikla valójában arról szól, hogy mi történik az eredeti 007-essel.

A rajongói elméle olyannyira felkapta a fejét, hogy most egyenesen a film egyik produceréhez, Jerry Bruckheimerhez jutott el, aki egy nemrégiben tartott Reddit AMA-ban foglalkozott az elmélettel. Bruckheimer cáfolja azt a feltevést, hogy a The Rock egy James Bond-örökség folytatása lenne, vagy legalábbis nem így tervezték. Íme, mit mondott Bruckheimer arra a kérdésre, hogy a film készítői James Bondra gondolva írták-e a The Rockot.

 

Ezt soha nem beszéltük meg, és még csak nem is gondoltunk rá.”

 

A Michael Bay által rendezett The Rockban Sean Connery egy volt SAS-kapitányt alakít, akit egy csapat tagjaként bíznak meg azzal, hogy betörjön az Alcatrazba, amikor azt egy szökevény tengerészgyalogosok által elfoglalták. Az elmélet szerint Connery karaktere valójában James Bond egy olyan változata, akit elfogtak és bebörtönöztek a híres fegyházban. Még Bruckheimer tagadása ellenére is sok rajongó valószínűleg továbbra is Conneryre fog gondolni a filmben Bondként, még akkor is, ha a filmkészítőknek nem ez volt a szándéka.

A szikla főszerepében Nicolas Cage is feltűnik a veterán színész egyik leghíresebb szerepében. Cage már régóta rajongott Connery-ért, és a klasszikus James Bond-filmekért. Még ha Connery nem is játssza Bondot a The Rockban, Cage számára hihetetlen élmény volt a híres Bond-színésszel együtt dolgozni.

Óriási hatással volt arra a döntésemre, hogy színész legyek” – mondta Cage az ET-nek 2016-ban, a film 20. évfordulójára emlékezve. „Egészen a Dr. No-ig visszamenőleg, amit egy autós moziban láttam apámmal, tudtam, hogy olyan akarok lenni, mint ő„.

Megjegyezve, hogy a forgatáson Conneryre „Maestro”-ként hivatkozott, Cage hozzátette: „Együtt ittunk egy scotchot, és csak beszélgettünk az életéről. Tudod, szeret énekelni. Szóval a felvételek között énekelt. Nagyon király látni Sean Connery-t, amint Donna Summer ‘Hot Stuff’ című dalának big-band verzióját énekli”.”

Forrás: ET

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu